ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجاله های هگزانی و دو فازی سه رقم کانولا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجاله های هگزانی و دو فازی سه رقم کانولا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجاله های هگزانی و دو فازی سه رقم کانولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجاله های هگزانی و دو فازی سه رقم کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجاله های هگزانی و دو فازی سه رقم کانولا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۴

از دو روش برای آماده سازی نمونه های آزمایشگاهی از دانه کامل )کنجاله( و بدون پوسته )آرد( ارقام کانولا کوانتوم، پی. اف ۷۰۴۵.۹۱ و هایولا ۴۰۱ استفاده شد. روش تک فازی یا استخراج روغن به وسیله هگزان و روش دوفازی یا استخراج روغن به وسیله متانول- آب و هگزان. تاثیر رقم، پوست گیری و روش استخراج روغن روی میزان گلوکزینولات، پروتئین و اسید فیتیک معنی دار (p<0.01) بود، چنانکه پروتئین نمونه های دوفازی ۸.۹-۱۲.۴ درصد بیشتر از نمونه های هگزانی بود. نتایج نشان داد که کاهش بین ۴.۰-۶۰.۸ درصد میزان گلوکزینولات نمونه های دوفازی وجود داشت. برخی از خصوصیات عملکردی )شاخص دیسپرس پروتئین، شاخص حلالیت نیتروژن، جذب آب و روغن، خصوصیات امولسیون کنندگی و خصوصیات کف زایی( نمونه های آزمایشگاهی تعیین گردید. واریته، پوست گیری و روش استخراج روغن تاثیر بسیار معنی دار (P<0.01) روی PDI و NSI داشتند، چنان که میانگین کاهش PDI کنجاله و آردهای دو فازی به ترتیب ۴۷ و ۴۸ درصد بود. یک رابطه خطی بین این دو شاخص با ضریب همبستگی r = 0.96 بدست آمد. نمونه های آزمایشگاهی جذب آب نسبتا بالایی )متجاوز از ۲۰۰ درصد( نشان دادند و به خوبی با کنجاله سویا قابل مقایسه می باشند. جذب روغن کنجاله دو فازی حدود ۱۰-۱۵ درصد بالاتر از کنجاله هگزانی بود. روش استخراج دو فازی تاثیر معنی دار (P<0.01) بر خصوصیات امولسیون کنندگی کنجاله ها نداشت. تاثیر حرارت بر فعالیت امولسیون کنندگی معنی دار (P<0.05) نبود. نتایج این تحقیق نشان دهنده تاثیر معنی دار (p<0/01) واریته، پوست گیری و روش استخراج روی ظرفیت کف زایی نمونه های آزمایشگاهی بود. پایداری کف نمونه های دو فازی ۶۰-۱۲۰) دقیقه(، بیشتر از هگزانی ۲۰-۴۰) دقیقه( بود. نمونه های آرد )دانه فاقد پوسته و روغن کشی شده( تهیه شده از ارقام مورد بررسی، پتانسیل استفاده در مصارف انسانی را دارند و می توان از آنها به عنوان اتصال دهنده و یا حجم دهنده در صنایع گوشت استفاده کرد.

کلید واژه: کلزا/کانولا، کنجاله کانولا، خصوصیات عملکردی، استخراج دو فازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.