اثرات نمک NaCl بر جوانه زنی بذر ۳۰ رقم گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات نمک NaCl بر جوانه زنی بذر ۳۰ رقم گندم نان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات نمک NaCl بر جوانه زنی بذر ۳۰ رقم گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات نمک NaCl بر جوانه زنی بذر ۳۰ رقم گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات نمک NaCl بر جوانه زنی بذر ۳۰ رقم گندم نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی

تعداد صفحات :۲۱

مرحله جوانه زنی بذر در گندم های ایرانی از نظر واکنش به شوری کمتر مورد بررسی قرار گرفته است. طی یک مطالعه ازمایشگاهی که بصورت یک ازمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد، واکنش ۲۹ رقم گندم ایرانی که ۸ رقم ان متحمل به شوری شناخته می شود همراه با رقم بین المللی متحمل به شوری بنام کارچیا ـ ۶۶ نسبت به ۶ سطح شوری حاصل از NaCl شامل صفر،۱۵،۱۲،۹،۶،۳ دسی زیمنس بر متر مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش سطح شوری در محیط کاشت، شاخص های مختلف جوانه زنی با شدت بیشتری تحت تاثیر قرار گرفت. مقایسه میانگین صفات نشان داد که ارقام مختلف گندم واکنش های متفاوتی داشتند. پانزده رقم گندم از نظر شاخص استرس جوانه زدنی (GSI) بالاترین مقدار را نشان داده و رقم کارچیا از این نظر بیشترین مقدار را داشت. سایر ارقام به ترتیب عبارت بودند از: بیستون، چمران، الموت، داراب ۲، بزوستایا، پی تیک، اینیا ـ ۶۶، ازادی، بولانی، تجن، اترک، نیک نژاد مکزیپاک و اروند. با در نظر گرفتن این شاخص و شاخص درصد نهایی جوانه زدن ۹ رقم شامل کارچیا ـ ۶۶، چمران، بیستون، الموت، بزوستایا، ازادی، اترک، نیک نژاد و مکزیپاک، از نظر اماری میزان تحمل به شوری بالاتری را نشان دادند. با اضافه کردن سرعت جوانه زدن به این شاخص ها دو رقم کارچیا ـ ۶۶ و چمران در گروه ارقام با بهترین ویژگی تحمل به شوری قرار می گیرند. بیشتر ارقامی که در مراحل بعدی رشد، متحمل به شوری شناخته می شوند با توجه به نتایج این ازمایش در مرحله جوانه زدن به شوری تحمل نشان ندادند. بنابراین بنظر می رسد ارزیابی ارقام بر پایه تحمل در مرحله جوانه زدن ممکن است بیانگر واکنش انها در برابر تنش شوری در سایر مراحل رشد نباشد.

کلید واژه: جوانه زدن، شوری و گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.