بررسی میزان و تنوع پروتیین در بذر ده رقم کنجد (Sesamum indicum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان و تنوع پروتیین در بذر ده رقم کنجد (Sesamum indicum L.) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان و تنوع پروتیین در بذر ده رقم کنجد (Sesamum indicum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان و تنوع پروتیین در بذر ده رقم کنجد (Sesamum indicum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان و تنوع پروتیین در بذر ده رقم کنجد (Sesamum indicum L.) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۸

به منظور بررسی خصوصیات کمی و کیفی پروتیین در ارقام مختلف کنجد، ده رقم کنجد مورد مطالعه قرار گرفت. مطالعه کمی با استفاده از روش کجلدال و کیفی با استفاده از الکتروفورز انجام شد. ارقام شامل اولتان، زودرس، یکتا، هندی، ورامین، چینی،‌ کرج ۱، محلی مغان، نازک تک شاخه و نازک چند شاخه بود. نتایج تجزیه واریانس صفت مورد مطالعه نشان داد که میانگین پروتیین ارقام ۲۴.۰۲ درصد بوده و بین میزان پروتیین آنها اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۰.۰۱ وجود دارد. پروفیل پروتیین های ذخیره بذر کنجد با ده باند پلی پپتیدی و حرکت نسبی ۰.۹۴۱>Rm>0.2 در سطح ژل مشخص گردید. باندها از شدت رنگ های متفاوت برخوردار بودند و از نظر پروتیین سه مکان ژنی در سطح ژل آشکار بود. این سه مکان در همه ارقام حالت مونومورف داشته و ارقام از نظر پروفیل پروتیین های ذخیره ای دانه هیچ تنوعی را نشان ندادند. لذا مطالعه کیفی پروتیین ارقام توسط الکتروفورز نشان می دهد این صفت از ارزش کاربردی لازم در به نژادی ارقام برخوردار نمی باشد.

کلید واژه: کنجد، صفات کمی و کیفی، الکتروفورز، میزان پروتیین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.