مقاله بررسی وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان های آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان های آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سال ۱۳۸۸ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان های آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان های آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان های آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سال ۱۳۸۸ :

مقاله بررسی وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان های آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سال ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مدیریت سلامت از صفحه ۳۱ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان های آموزشی، درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ سال ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله داروخانه بیمارستان
مقاله سیستم اطلاعات داروخانه
مقاله مدیری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستان اطلاعات مرتبط به دارو و مصرف آن را در فرایند مراقبت از بیماران مدیریت می کند. در پژوهش حاضر وضعیت سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستانهای آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بررسی شد.
روش بررسی: این پژوهش یک بررسی توصیفی بر سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستانهای آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۸ است. گردآوری داده ها به روش مشاهده و پرسش و به وسیله ابزار فهرست وارسی انجام گردید. اعتبار ابزار پژوهش از طریق تعیین اعتبار محتوی و پایایی آن با استفاده از روش آزمون مجدد سنجیده شد. داده های جمع آوری شده با استفاده از آمار توصیفی ارایه می شود.
یافته ها: سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستانهای تحت مطالعه نیمه مکانیزه هستند. عناصر اطلاعاتی موجود در پایگاه اطلاعات دارویی، پایگاه اطلاعات بیمار و پایگاه اطلاعات تجویزکننده دارو به طور ناقص به ترتیب به میزان ۵۰۱، ۲۱۹ و ۳۳۳ درصد در سیستم اطلاعات داروخانه بیمارستانهای تحت مطالعه واریز می گردد. وظایف سیستم اطلاعات داروخانه در ۴۳۹ درصد بیمارستانهای تحت مطالعه پردازش نمی شود. سیستم اطلاعات داروخانه در ۶۰۷ درصد؛ و گزارش سیستم اطلاعات داروخانه در ۳۳۲ درصد بیمارستانهای تحت مطالعه انجام نمی شود.
نتیجه گیری: باید طراحان و تحلیلگران سیستم اطلاعات داروخانه با مشاوره متخصصین مربوطه به دقت به طراحی این پایگاههای اطلاعات بپردازند. و ضروری است فرایند پشتیبانی از فعالیت درمانی داروخانه در سیستم اطلاعات داروخانه تمام بیمارستانهای تحت مطالعه انجام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.