اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۰

لایه های نازک سولفید کادمیوم به روش تبخیر در خلا تهیه شد. اثر باز پخت در مجاورت هوا و در دماهای ۲۰۰oC, 100oC و ۳۰۰oC بررسی و با لایه های بدون باز پخت مقایسه گردید. با استفاده از پراش پرتو ایکس (XRD) برای آنالیز ساختار شبکه لایه ها، معلوم شد که ساختار لایه ها شش گوشی با جهت رشد (۰۰۲) بوده و بیشترین بی نظمی آن در دمای باز پخت بالاتر از ۲۰۰oC رخ داده است.

کلید واژه: سولفید کادمیوم، باز پخت، ساختار بلوری، و تبخیر در خلا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.