تاثیر مخلوط دو گیاه یونجه (Medicago sativa) و فسکیو (Festuca arundinacea) در گیاه پالایی خاک آلوده به نفت خام سبک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مخلوط دو گیاه یونجه (Medicago sativa) و فسکیو (Festuca arundinacea) در گیاه پالایی خاک آلوده به نفت خام سبک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مخلوط دو گیاه یونجه (Medicago sativa) و فسکیو (Festuca arundinacea) در گیاه پالایی خاک آلوده به نفت خام سبک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مخلوط دو گیاه یونجه (Medicago sativa) و فسکیو (Festuca arundinacea) در گیاه پالایی خاک آلوده به نفت خام سبک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مخلوط دو گیاه یونجه (Medicago sativa) و فسکیو (Festuca arundinacea) در گیاه پالایی خاک آلوده به نفت خام سبک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم محیطی

تعداد صفحات :۱۰

در جنوب ایران نفت خام یکی از آلوده کننده های مهم خاک به شمار می آید. آلوده شدن خاک به نفت خام به هنگام استخراج، انتقال و پالایش آن رخ می دهد. آلودگی می تواند سبب آسیب به محیط و جمعیت گیاهی و جانوری خاک شود. استفاده از گیاهان و ریز موجودات (میکروارگانیزم ها) می تواند به عنوان روش های مناسبی جهت کاهش آلودگی نفتی باشد. در این مطالعه تاثیر مخلوط گیاه یونجه که جزو بقولات (لگوم ها) می باشد و فسکیو که از علف های چمنی (گراس ها) است بر خاک آلوده به غلظت های مختلف نفت خام (۱، ۳، ۵، ۷ و ۱۰ درصد) برای مدت ۱۲۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، در غلظت بالای نفت تا ۵ درصد، تعداد کل باکتری ها نسبت به شاهد و غلظت های پایین نفت افزایش یافت ولی بین غلظت های ۵، ۷ و ۱۰ درصد از این اختلاف معنی داری دیده نشد. شمارش تعداد باکترهای نفت خوار خاک نیز نشان داد که بیشترین تعداد باکتری های نفت خوار در خاک با آلودگی ۱۰ درصد دیده شد. مقایسه کاهش نفت خام در نمونه های خاک دارای گیاه و غلظت متناظر آنها در نمونه های فاقد گیاه نشان داد که در نمونه های دارای گیاه، کاهش نفت خام بیشتر بود. بررسی مقدار کاهش نفت خام در خاک دارای گیاه نشان داد که بیشترین مقدار کاهش درنمونه ۱ درصد نفت خام بود که کاهش در حدود ۳۶.۷ درصد بود، در حالی که کمترین مقدار کاهش نفت، در نمونه ۱۰ درصد به میزان ۵.۶ درصد بود. مقدار زیست توده (بیوماس) خشک در نمونه شاهد در حدود ۹.۶ گرم محاسبه شد که بیش از نمونه های دیگر بود. کمترین زیست توده در غلظت ۱۰ درصد به مقدار ۰.۲۴ گرم دیده شد. با وجودی که گیاه پالایی یک روش مناسب برای کاهش نفت خام خاک است ولی بررسی های انجام شده نشان داد که در غلظت های بالاتر از ۵ درصد در خاک، عملا روش گیاه پالایی فاقد بازدهی مناسب است.

کلید واژه: گیاه پالایی، نفت خام، ریز موجودات، خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.