جداسازی میکروارگانیسم های هالوفیل و هالوتولرانت از دریاچه بختگان و اثر فاکتورهای فیزیکی- شیمیایی بر فراوانی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی میکروارگانیسم های هالوفیل و هالوتولرانت از دریاچه بختگان و اثر فاکتورهای فیزیکی- شیمیایی بر فراوانی آنها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی میکروارگانیسم های هالوفیل و هالوتولرانت از دریاچه بختگان و اثر فاکتورهای فیزیکی- شیمیایی بر فراوانی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی میکروارگانیسم های هالوفیل و هالوتولرانت از دریاچه بختگان و اثر فاکتورهای فیزیکی- شیمیایی بر فراوانی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی میکروارگانیسم های هالوفیل و هالوتولرانت از دریاچه بختگان و اثر فاکتورهای فیزیکی- شیمیایی بر فراوانی آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و فاضلاب

تعداد صفحات :۹

دریاچه ناحیه حفاظت شده بختگان، پناهگاه حیات وحش بوده و از نظر زیست محیطی و اکولوژیک اهمیت بسیار زیادی دارد. دریاچه مذکور از تنوع خاصی از نظر باکتری های هالوفیل و هالوتولرانت برخوردار است. طبق آزمایش های انجام شده، از بین شش جنس موجود در خانواده هالوباکتریاسه، چهار جنس هالوآرکولا، هالوباکتریم، هالوکوکوس و هالوفراکس جداسازی گردیدند. از بین جنس های جداشده بیشترین تعداد مربوط به هالوباکتریم با میانگین ۵۴ درصد و کمترین آن هالوفراکس با میانگین ۴ درصد بود. باکتری های هالوتولرانت جداشده متعلق به جنس های سودوموناس، فلاوباکتریم، میکروکوکوس و باسیلوس بودند که بیشترین تعداد متعلق به جنس سودوموناس با میانگین ۷۲ درصد است. همچنین میزان کلیفرم های کل از کلیفرم های مدفوعی در دریاچه بیشتر بود. بررسی های آماری نشان می دهند که از نظر میانگین تعداد کلنی باکتری های هالوفیل و هالوتولرانت جداشده، فقط در ایستگاههای طشک و گمبان با هم یکسان اند و اختلاف ایستگاه ده زیر با طشک و گمبان معنی دار است. همچنین با افزایش غلظت نمک و pH آب بر تعداد کلنی های هالوفیل افزوده ولی با افزایش میزان اکسیژن محلول از تعداد آنها کاسته می شود. در مورد باکتری های هالوتولرانت با افزایش غلظت نمک و pH آب از تعداد کلنی ها کاسته و با افزایش میزان اکسیژن محلول بر تعداد آنها افزوده می گردد. اثر افزایش غلظت نمک، pH و اکسیژن محلول بر تعداد کلیفرم های کل و مدفوعی، مانند هالوتولرانت ها می باشد.

کلید واژه: دریاچه بختگان، باکتری های هالوفیل، باکتری های هالوتولرانت، کلیفرم های کل، کلیفرم های مدفوعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.