مقاله تحلیل زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس و عوامل موثر بر آن (بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران؛ ۱۳۸۷)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس و عوامل موثر بر آن (بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران؛ ۱۳۸۷) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس و عوامل موثر بر آن (بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران؛ ۱۳۸۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس و عوامل موثر بر آن (بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران؛ ۱۳۸۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس و عوامل موثر بر آن (بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران؛ ۱۳۸۷) :

مقاله تحلیل زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس و عوامل موثر بر آن (بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران؛ ۱۳۸۷) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مدیریت سلامت از صفحه ۱۳ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: تحلیل زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس و عوامل موثر بر آن (بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران؛ ۱۳۸۷)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل زمان سنجی
مقاله بخش اورژانس
مقاله کیفیت خدمات
مقاله تروما
مقاله خدمات مراقبت بهداشتی
مقاله مدت اقامت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس، بر بسیاری از فرایندهای این بخش تاثیر می گذارد. هدف این مطالعه بررسی زمان سنجی گردش کار بیماران در بخش اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران و ارتباط آن با عوامل مختلف در یک دوره زمانی ۱۰ روزه بود.
روش بررسی: در این پژوهش مشاهده ای مقطعی، از پرونده ۶۴۹ بیمار اطلاعات دموگرافیک، نوع بیماری، نحوه مراجعه به بخش اورژانس، زمان های لازم، درخواست یا عدم درخواست آزمایش ها و ویزیت سایر سرویس ها، استخراج؛ و داده ها توسط نرم افزار SPSS و آزمون آماری t مستقل تحلیل شد.
یافته ها: متوسط فاصله زمانی بین تریاژ تا ویزیت پزشک، ۲۲ دقیقه، ویزیت پزشک تا تعیین تکلیف، ۲۱۰ دقیقه، تعیین تکلیف تا خروج بیماران، ۵۱ دقیقه و تریاژ تا تعیین تکلیف، ۲۴۳ دقیقه است. این زمان ها با جنس بیمار و نوع بیماری و شیفت کاری، رابطه آماری معنادار ندارند، ولی با نحوه ورود به بخش اورژانس، درخواست تصویربرداری و آزمایش، بین درخواست ویزیت جراحی و جراحی عصبی و فواصل زمانی تریاژ تا ویزیت پزشک و ویزیت پزشک تا تعیین تکلیف؛ و تعیین تکلیف تا خروج بیماران و تریاژ تا تعیین تکلیف، به ترتیب ارتباط آماری معنادار وجود دارد.
نتیجه گیری: متوسط زمان بین تریاژ با ویزیت پزشک و ویزیت پزشک تا تعیین تکلیف و متوسط مجموع زمان بین تریاژ و تعیین تکلیف در این مرکز (تروما)، در حد استاندارد است. نحوه مراجعه و درخواست آزمایش ها و ویزیت سرویس های جراحی و جراحی عصبی بر این زمان ها موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.