پیش بینی نتیجه ترک سیگار بر اساس آزمون فاگرشتروم در افراد مراجعه کننده به کلینیک ترک سیگار در طی سالهای ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی نتیجه ترک سیگار بر اساس آزمون فاگرشتروم در افراد مراجعه کننده به کلینیک ترک سیگار در طی سالهای ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی نتیجه ترک سیگار بر اساس آزمون فاگرشتروم در افراد مراجعه کننده به کلینیک ترک سیگار در طی سالهای ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی نتیجه ترک سیگار بر اساس آزمون فاگرشتروم در افراد مراجعه کننده به کلینیک ترک سیگار در طی سالهای ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی نتیجه ترک سیگار بر اساس آزمون فاگرشتروم در افراد مراجعه کننده به کلینیک ترک سیگار در طی سالهای ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: سیگار اولین علت قابل پیشگیری مرگ و میر در دنیا شناخته می شود. عوامل موثر بر ترک آن از گستره وسیعی مشتمل بر مسایل اجتماعی، خانوادگی و فردی تشکیل شده است. وابستگی شدید به نیکوتین نیز یکی از عوامل برجسته ای است که ترک سیگار را برای فرد بسیار مشکل می سازد. ابزارهایی برای اندازه گیری میزان وابستگی به نیکوتین جهت استفاده بالینی وجود دارد که یکی از مناسب ترین و غیر تهاجمی ترین آنها، آزمون فاگرشتروم است. این مطالعه با هدف پیش بینی نتیجه ترگ سیگار بر اساس آزمون فاگرشتروم در افراد مراجعه کننده به کلینیک ترک سیگار مرکز مسیح دانشوری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی سال های ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۲ انجام گرفت.مواد و روشها: این مطالعه به صورت توصیفی – مقطعی انجام شده است. اطلاعات از طریق پرسشگری کلیه افراد سیگاری که در طی سالهای ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۲ در دوره های آموزشی – درمانی کلینیک ترک سیگار تهران شرکت کرده بودند، با استفاده از پرسشنامه طراحی شده سازمان جهانی بهداشت و IUATLD جمع آوری شد. ارزیابی میزان وابستگی با استفاده از آزمون فاگرشتروم و بررسی ترک بر اساس بیان فرد مبنی بر عدم مصرف سیگار از جلسه سوم دوره درمان به بعد و تایید اندازه گیری میزان مونواکسید کربن بازدمی، صورت گرفت. سپس اطلاعات توسط آزمون های تی و مجذور کای و رگرسیون لجستیک به دست آمده در نرم افزار با نسخه دوازدهم spss مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در این مطالعه ۹۸۷ نمونه مورد بررسی قرار گرفتند که ۷۸۶ نفر (%۷۹.۶) را مردان تشکیل می دادند. بررسی میزان وابستگی به نیکوتین مشخص کرد که بیش از نیمی (۲۵۷ نفر- %۳۵.۶) از افراد مراجعه کننده دارای وابستگی زیاد، ۳۷۷ نفر (%۵۲.۵) وابستگی متوسط و ۸۴ نفر (%۱۱.۷) وابستگی کم بودند.میزان موفقیت در ترک در انتهای دوره با کسر گروه حذف شده ۹۸.۶ درصد (۶۴۲ نفر) به دست آمد. بررسی ارتباط نتایج ترک در پایان دوره با میزان وابستگی به نیکوتین (آزمون فاگرشتروم) در افراد شرکت کننده در طرح با در نظر گرفتن سه گروه موفق، شکست و حذف نشان داد که بیشترین میزان موفقیت در ترک در افراد با وابستگی کم (۷۹ نفر- %۹۴) و کمترین میزان موفقیت در افراد دارای وابستگی بالا (۲۱۶ نفر- %۸۴) وجود داشته است (p=0.00).نتیجه گیری: بر اساس این مطالعه مشاهده شد کسانی که وابستگی زیاد به نیکوتین دارند با درصد کمتری موفق به ترک می شوند. بنابراین پیشنهاد می شود تا تمهیدات ویژه ای مشتمل بر تشکیل دوره های خاص و با مدت زمان طولانی تر و با استفاده از ترکیبات چند دارویی برای ترک افراد دارای وابستگی بالا صورت گیرد.

کلید واژه: سیگار، ترک، وابستگی به نیکوتین، آزمون فاگرشتروم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.