تاثیر تعداد وعده های غذایی در تامین مواد مغذی مورد نیاز نوجوانان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تعداد وعده های غذایی در تامین مواد مغذی مورد نیاز نوجوانان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تعداد وعده های غذایی در تامین مواد مغذی مورد نیاز نوجوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تعداد وعده های غذایی در تامین مواد مغذی مورد نیاز نوجوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تعداد وعده های غذایی در تامین مواد مغذی مورد نیاز نوجوانان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: با توجه به افزایش نیاز به انرژی و مواد مغذی مورد نیاز برای رشد و تکامل سریع در دوران نوجوانی، مطالعه حاضر با هدف بررسی میانگین تعداد وعده های غذایی دریافتی نوجوانا در طول این دوره زندگی و ارتباط آن با تامین مواد مغذی مورد نیاز انجام گرفته است.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی ۳۶۷ نوجوان ۱۹-۱۰ ساله به صورت تصادفی انتخاب شدند. دریافت های غذایی با استفاده از یاد آمد ۲۴ ساعته جمع آوری شد. افراد براساس تعداد وعده های دریافتی به سه گروه تقسیم شدند، گروه اول: کمتر از چهار وعده، گروه دوم چهار تا شش وعده و گروه سوم هفت وعده یا بیشتر در روز مصرف می کردند. تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده با استفاده از آزمون ANCOVA، Bonferroni و تعدیل اثر سن، جنس، کل انرژی دریافتی بود. مقادیر مواد مغذی دریافتی با مقادیر توصیه شده Dietary Reference Intake مقایسه گردید.یافته ها: دریافت های غذایی سه گروه در میزان مصرف سبزی ها و گروه گوشت و جانشین هایش تفاوت معنی داری نداشت. در افرادی که کمتر از چهار وعده در روز مصرف کرده بودند میوه و لبنیات دریافتی نسبت به دو گروه دیگر کمتر (P<0.01) و ویتامین ث و ریبوفلاوین دریافتی در حد مطلوب بود در حالی که در صد قابل توجهی از افراد سه گروه مقادیر ناکافی کلسیم، روی، مس، منزیوم و پیریدوکسین در مقایسه با مقادیر توصیه شده دریافت کرده بودند. افزایش تعداد وعده های غذایی با تامین منیزیوم، کلسیم، فسفر، ویتامین ث، ریبو فلاوین و پیریدوکسین ارتباط داشت. نتیجه گیری: دریافت ناکافی اغلب ریز مغذی های مهم در نوجوانان به چشم می خورد. می توان با افزایش تعداد وعده های غذایی، بدون افزایش کل انرژی دزیافتی کیفیت رژیم غذایی را بهبود بخشید.

کلید واژه: نوجوانان، تعداد وعده، ریز مغذی ها، میان وعده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.