مقایسه سلامت لثه در مادران دچار زایمان زودرس و مادران با زایمان به موقع در بیمارستان مهدیه تهران در سال های ۸۰ -۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سلامت لثه در مادران دچار زایمان زودرس و مادران با زایمان به موقع در بیمارستان مهدیه تهران در سال های ۸۰ -۱۳۸۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سلامت لثه در مادران دچار زایمان زودرس و مادران با زایمان به موقع در بیمارستان مهدیه تهران در سال های ۸۰ -۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سلامت لثه در مادران دچار زایمان زودرس و مادران با زایمان به موقع در بیمارستان مهدیه تهران در سال های ۸۰ -۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سلامت لثه در مادران دچار زایمان زودرس و مادران با زایمان به موقع در بیمارستان مهدیه تهران در سال های ۸۰ -۱۳۸۱ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: وزن کم زمان تولد به عنوان یکی از معیارهای اساسی سلامت جامعه به شمار می آید. براساس مطالعات انجام شده، یکی از عواملی که خطر زایمان زودرس را افزایش می دهد، بیماری های پریودنتال می باشد. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی رابطه بین سلامت لثه و زایمان زودرس در نمونه ای از جمعیت زنان ایرانی انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، تعداد ۲۰۱ زن باردار که به بیمارستان مهدیه تهران مراجعه کرده بودند، بدون داشتن بیماری سیستمیک و یا عوامل خطرساز زایمان زودرس و موارد مخدوش کننده، مانند استرس روانی شدید، انتخاب شدند. از این تعداد ۹۹ نفر زایمان به موقع و ۱۰۲ نفر زایمان زودرس داشتند که شاخص های خونریزی، عمق شیار لثه و دبری در آنها اندازه گیری شد. یافته ها با استفاده از آزمون های Chi-square و من- ویتنی با سطح معنی داری p<0.05 مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: اختلاف معنی داری بین مقادیر متوسط حاصل از شاخص خونریزی، عمق شیار لثه ای و شاخص دبری میان گروه با زایمان به موقع و زایمان زودرس دیده شد (p<0.001).نتیجه گیری: از آنجا که بیماری های پریودنتال می توانند از عوامل خطرساز در بروز زایمان زودرس باشند، بررسی بهداشت و مراقبت دهانی- دندانی قبل از حاملگی و کنترل وضعیت مطلوب بهداشت دهان در دوره حاملگی ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: سلامت لثه، زایمان زودرس، پریودونتیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.