تعیین فواصل مناسب کاشت دو گونه درختی افرا و توسکا در مناطق پایین بند جنگلهای شمال (جنگل کرچکله تنکابن مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین فواصل مناسب کاشت دو گونه درختی افرا و توسکا در مناطق پایین بند جنگلهای شمال (جنگل کرچکله تنکابن مازندران) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین فواصل مناسب کاشت دو گونه درختی افرا و توسکا در مناطق پایین بند جنگلهای شمال (جنگل کرچکله تنکابن مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین فواصل مناسب کاشت دو گونه درختی افرا و توسکا در مناطق پایین بند جنگلهای شمال (جنگل کرچکله تنکابن مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین فواصل مناسب کاشت دو گونه درختی افرا و توسکا در مناطق پایین بند جنگلهای شمال (جنگل کرچکله تنکابن مازندران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

کاشت گونه های درختی در نقاط خالی و تخریب یافته جنگلهای شمال و کمک به زادآوری طبیعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سطح نسبتا زیادی از جنگلکاریهای مناطق پایین بند و میان بند جنگلی با گونه های افرا، توسکا، ون و بلوط صورت می گیرد. بدست آوردن اطلاعات لازم در زمینه تکنیکهای کاشت با هدف کاهش هزینه کاشت، نگهداری و تعیین میزان تراکم کاشت از نکات ضروری به شمار می رود.قالب آماری طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۵ تیمار (فواصل کاشت):‌ ۱×۱ و ۲×۱ و ۲×۲ و ۳×۲ و ۳×۳ متر و ۴ تکرار بوده و در آن دو گونه توسکا ییلاقی Alnus subcordata C.A.M و افرا پلت Acer velutinum Boiss. در سال ۱۳۶۶ کاشته شده است. مشخصه های مورد بررسی عبارتند از: درصد زنده مانی، قطر یقه، قطر برابر سینه و ارتفاع درخت. آماربرداری و اندازه گیری درختان در سال ۱۳۸۰، پس از محاسبه تجزیه واریانس و مقایسه میانگینها به روش دانکن نشان داد که برای گونه افرا پلت از نظر زنده مانی فواصل کاشت ۳×۲ و ۲×۲ متر و از نظر قطر برابر سینه و قطر یقه فواصل کاشت ۳×۲ و ۳×۳ متر از وضعیت بهتری برخوردارند، ولی از نظر رشد ارتفاعی تفاوتها معنی دار نیستند و برای گونه توسکای ییلاقی از نظر زنده مانی ۳ فاصله کاشت بیشتر، برتری نشان دادند و از نظر قطر برابر سینه و قطر یقه فواصل کاشت ۳×۳ و ۳×۲ متر وضعیت مناسبتری داشتند. از نظر رشد ارتفاعی توسکا، تفاوت بین تیمارهای کاشت معنی دار نیستند.

کلید واژه: جنگلکاری، زنده مانی، فاصله کاشت، توسکا، افرا، قطر برابر سینه، قطر یقه و ارتفاع درخت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.