شناسایی و پراکندگی ویروس های آلوده کننده خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکو شیمیایی ویروس موزائیک زرد کدو (Zucchini yellow mosaic virus (ZYMV


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و پراکندگی ویروس های آلوده کننده خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکو شیمیایی ویروس موزائیک زرد کدو (Zucchini yellow mosaic virus (ZYMV دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و پراکندگی ویروس های آلوده کننده خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکو شیمیایی ویروس موزائیک زرد کدو (Zucchini yellow mosaic virus (ZYMV  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و پراکندگی ویروس های آلوده کننده خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکو شیمیایی ویروس موزائیک زرد کدو (Zucchini yellow mosaic virus (ZYMV،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و پراکندگی ویروس های آلوده کننده خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت و بررسی برخی از خصوصیات فیزیکو شیمیایی ویروس موزائیک زرد کدو (Zucchini yellow mosaic virus (ZYMV :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

در طی نمونه برداری از گلخانه های خیار منطقه جیرفت در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳، ۱۲۹۴ نمونه دارای علایمی از قبیل موزائیک، بد شکلی و تاولی شدن برگ و میوه جمع آوری گردید. با استفاده از آزمون های الایزا و ایمنی سنجی نقطه ای (DIBA) Dot immunobinding ویروس های موزائیک زرد کدو Zucchini yellow mosaic virus (ZYMV)، موزائیک هندوانه ۲ (WMV-2) Watermelon mosaic virus-2، موزائیک خیار (CMV) Cucumber mosaic virus و پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی (TSWV) Tomato spotted wilt virus شناسایی و تعیین پراکنش شدند. این بررسی نشان داد که خیار گلخانه ای به ویروس های فوق آلوده است و ZYMV شایع ترین ویروس بر روی خیار گلخانه ای می باشد. انتقال ویروس های شته زاد توسط چهار شته شامل Aphis fabae، A.craccivora، A.gossypii و Myzus persicae مورد بررسی گرفت. ویروس موزائیک زرد کدو دارای بالاترین درصد انتقال بین ویروس های فوق بود و A.craccivora با راندمان بالای ۶۰ درصد باشته های فوق منتقل شد. WMV-2 تنها توسط شته A.gossypii منتقل نگردید. آلودگی نمونه های آلوده به ZYMV در روش RT-PCR با یک جفت آغازگر که قطعه ای به طول ۴۵۸ جفت باز از ژن پروتئین پوششی را تکثیر می کرد، تایید شد. آزمون TAS-ELISA با استفاده از آنتی سرم های مونوکلونال کانادایی نشان داد که جدایه جیرفت به شاخه یک یا دو از گروه A متعلق می باشد. در آموده نسبتا خالص ویروس پیکره های رشته ای انعطاف پذیر با طول تقریبی ۷۹۰ نانومتر با میکروسکوپ اکترونی مشاهده شد. وزن مولکولی پروتئین پوششی این ویروس با روش الکترو فورز در ژن پلی آکریل آمید ۳۶.۲ کیلو دالتون تعیین و در آزمون و سترن بلات با استفاده از آنتی سرم تهیه شده بر علیه ویروس به عنوان شناساگر پروتئین پوششی ویروس تایید گردید. این اولین گزارش از حضور ویروس های فوق روی خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت می باشد.

کلید واژه: خیار، ویروس، گلخانه، جیرفت، الایزا، RT-PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.