بررسی و تعیین روشهای کنتـرل پوسیدگی میوه انار در انبار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و تعیین روشهای کنتـرل پوسیدگی میوه انار در انبار دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و تعیین روشهای کنتـرل پوسیدگی میوه انار در انبار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تعیین روشهای کنتـرل پوسیدگی میوه انار در انبار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و تعیین روشهای کنتـرل پوسیدگی میوه انار در انبار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

در حال حاضر کرم گلوگاه انار (Spectrobates ceratoniae) و قارچ های بیمارگر، به ویژه گونه های مختلف آسپرژیلوس (.Aspergillus spp) و پنیسیلیوم (.Penicillium spp)، مهمترین مشکل انبارداری و مانع عمده صادرات میوه انار می باشند. کرم گلوگاه عوا مل بیمارگر را به درون میوه انار انتقال داده و مهمترین عامل در فرآیند پوسیدگی میوه انار محسوب می گردد. به منظور تعیین مناسب ترین روش کاهش خسارت پوسیدگی های میوه انار در انبار و افزایش عمر انبـارداری آن، تحقیقی از سال ۱۳۷۸ به مدت دو سال،در ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یزد به مرحله اجرا گذاشته شد. این بررسی در قالب طرح اسپلیت پلات با سه تکرار و دو عامل و تحت شرایط کنترل دما و رطوبت انجام شد. عامل اصلی، دو رقم انار (ملس یزدی و گل تفتی) و عامل فرعی، شش نوع ماده مختلف ضدعفونی شامل، محلول ۵% کلریدکلسیم (Cacl2)، واکس، هیپوکلریت سدیم (ClONa) به نسبت ۱۰% از مایع تجارتی بنام وایتکس، بنومیل (Benomyl) و ۱.۵ در هزار، اکسی کلـرورمس (Copper oxychloride) %1، تیابندازول (Thiabendazole) یا تکتــو ۱.۵ در هزار و شاهد بود. آزمایش در اطاق با دمای ثابت ۱۰±۱ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۶۰-۵۰ درصد انجام شد. در این آزمایش درصد پوسیدگی میوه در طول مدت انبارداری تعیین و با استفاده از برنامه MSTAT-C مورد تجزیه و تحلیل آماری قرارگرفت. نتایج نهایی نشان داد که اختلاف بین تیمارها از نظر سال، رقم، مواد ضد عفونی کننده و همچنین اثر متقابل سال و رقم، سال و مواد ضدعفونی، رقم و مواد ضدعفونی در سطح احتمال ۱% و اثر متقابل سه گانه سال، رقم و مواد ضد عفونی روی پوسیدگی های انباری میوه انار در سطح احتمال ۵% معنی دار است. در مجموع انار گل تفتی نسبت به پوسیدگی های انباری مقاومتر و دارای افت وزن کمتری بود. در بین عوامل فرعی هم، وایتکس تجاری ۱۰ درصد، بیشترین تاثیر در کاهش میزان پوسیدگی های انباری انار داشت. بنابراین می توان این ماده را برای ضد عفونی میوه انار قبل از انبارکردن توصیه نمود.

کلید واژه: انار، انبارداری، پوسیدگی، کرم گلوگاه انار، وایتکس، گل تفتی، ملس یزدی، یـزد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.