بررسی تغییرات پروتئین های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات پروتئین های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات پروتئین های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات پروتئین های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات پروتئین های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۵

پروتئین های برگ و جوانه در رقم زرد زیتون، در منطقه گیلوان، هر دو هفته یکبار در طی تشکیل میوه و رسیدن آن به طور کمی و کیفی مورد بررسی قرار گرفت. پروتئین های برگ در مراحل اولیه رشد و نمو میوه ابتدا کاهش و بعد از آن یک روند افزایشی را نشان داد. پروتئین های جوانه یک روند افزایشی را از آغاز رشد و نمو میوه نشان داد و در اواخر آبان میزان آن کم شد. الگوی الکتروفورزی پروتئین های برگ و جوانه، ظهور باندهای جدید پروتئین را در طی این دوره نشان داد. تغییرات کمی و کیفی پروتئین های برگ و جوانه در طی رشد و نمو میوه، الگوی تقریبا مشابهی را نشان می دهند.

کلید واژه: رسیدن میوه، پروتئین، زیتون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.