تاثیر تغذیه برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز سفید قم و قرمز ری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تغذیه برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز سفید قم و قرمز ری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تغذیه برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز سفید قم و قرمز ری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تغذیه برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز سفید قم و قرمز ری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تغذیه برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز سفید قم و قرمز ری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

مصرف بی رویه و نامتعادل کودهای شیمیایی ازته و فسفره سبب گردیده توازن عناصر غذایی بویژه کم مصرف در خاک به هم خورده و منجر به کاهش جذب عناصر آهن، روی، مس و منگنز توسط گیاه گردد. بعلاوه شرایط قلیایی و آهکی خاک های زراعی استان آذربایجان شرقی از عوامل عمده محدود کننده جذب عناصر غذایی کم مصرف می باشد. با توجه به اینکه ارقام مختلف پیاز عکس العمل متفاوتی به جذب عناصر غذایی نشان می دهند، لذا اهمیت داشت که در این زمینه تحقیقی صورت گیرد. به منظور بررسی تاثیر تغذیه برگی عناصر آهن و روی بر صفات کمی و کیفی دو رقم پیاز قرمز ری و سفید قم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو عنصر آهن در سه سطح (صفر، پنج و ده در هزار) و عنصر روی در سه سطح ( صفر، دو و چهار در هزار) از منابع سولفاته و دو رقم پیاز سفید قم و قرمز ری در ۱۸ تیمار و سه تکرار روی خــاک (Fine Mixed Calcareous Fluventic Xerorthents) به اجرا درآمد.بیشترین عملکرد (۷۱ تن در هکتار) از محلول پاشی توام سولفات آهن با غلظت یک درصد و سولفات روی با غلظت چهار در هزار به دست آمد. همچنین بالاترین عملکرد (۷۰ تندر هکتار) از پیاز سفید قم نسبت به پیاز قرمز ری (۶۲ تن در هکتار) حاصل شد. بیشترین درصد مواد جامد محلول کل (۲۱ درصد) در صورت محلول پاشی توام سولفات روی با غلظت دو در هزار و سولفات آهن با غلظت پنج در هزار حاصل شد. همچنین بالاترین درصد مواد جامد محلول کل (۲۱.۵ درصد) از پیاز قرمز ری نسبت به سفید قم (۱۹.۷ درصد) به دست آمد.کمترین میزان نیترات سوخ پیاز (۸۰ میلی گرم درکیلوگرم وزن تر) در صورت محلول پاشی توام سولفات آهن با غلظت یک درصد و سولفات روی با غلظت ۴ در هزار به دست آمد. همنچنین کمترین غلظت نیترات (۷۶ میلی گرم در کیلوگرم) در رقم قرمز ری در کنار محلول پاشی سولفات آهن با غلظت یک درصد حاصل شد. بیشترین میزان اسید اسکوربیک سوخ پیاز(۱۳.۸ میلی گرم در یکصدگرم وزن تازه) در صورت محلول پاشی توام سولفات آهن با غلظت یک درصد و سولفات روی با غلظت چهار در هزار اندازه گیری شد. اسیدتیه پیاز سفید قم (۸.۱) نسبت به قرمز ری (۷.۹) بیشتربود. بیشترین میزان تندی (۸.۸ میکروگرم در میلی لیتر) در صورت محلول پاشی توام سولفات آهن و سولفات روی اندازه گیری شد. همچنین بالاترین میزان تندی در پیاز قرمز ری (۸.۷ میلی گرم درمیلی لیتر) در صورت محلول پاشی سولفات آهن حاصل شد. از نظر وزن تک سوخ پیاز سفید قم بیشتر از قرمز ری بود. بیشترین قطر پیاز (۸.۴ سانتی متر) در سطح سوم آهن یعنی محلول پاشی با غلظت یک درصد حاصل شد.

کلید واژه: آهن، روی، پیاز سفید قم، پیاز قرمز ری، نیترات، تندی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.