بررسی اثرات مصرف دانه کامل سویا و پروتئین سویای فرآوری شده بر شاخص های التهابی و عملکرد آندوتلیال در زنان یائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابولیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات مصرف دانه کامل سویا و پروتئین سویای فرآوری شده بر شاخص های التهابی و عملکرد آندوتلیال در زنان یائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابولیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات مصرف دانه کامل سویا و پروتئین سویای فرآوری شده بر شاخص های التهابی و عملکرد آندوتلیال در زنان یائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابولیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات مصرف دانه کامل سویا و پروتئین سویای فرآوری شده بر شاخص های التهابی و عملکرد آندوتلیال در زنان یائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات مصرف دانه کامل سویا و پروتئین سویای فرآوری شده بر شاخص های التهابی و عملکرد آندوتلیال در زنان یائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابولیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: امروزه سندرم متابولیک را یک بیماری التهابی قلمداد می کنند لذا توجه به عوامل تاثیرگذار بر میزان عوامل التهابی در این بیماری حایز اهمیت است. هدف از این تعیین اثرات مصرف سویا بر شاخص های التهابی و عملکرد آندوتلیالی در زنان یائسه مبتلا به سندرم متابولیک می باشد.روش ها: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی متقاطع و تصادفی بر روی ۴۲ زن یائسه مبتلا به سندرم متابولیک انجام شد. شرکت کنندگان به طور تصادفی برای مدت ۸ هفته از رژیم غذایی DASH (رژیم با هدف کنترل فشار خون، یا رژیم غذایی حاوی پروتیین سویا و یا رژیم حاوی دانه کامل سویا استفاده کردند. مارکرهای التهابی با استفاده از روش ELISA اندازه گیری شدند.یافته ها: تفاوت میزان E-selectin (از جمله عوامل التهابی نشاندهنده عملکرد آندوتلیال) متعاقب دوره دانه کامل سویا در مقایسه با دوره کنترل (P<0.01) -%11.4 و تفاوت آن در دوره پروتیین سویا در مقایسه با دوره کنترل (P=0.19)-%4.7 بود. مصرف دانه کامل سویا سطح اینترلوکین ۱۸ را در مقایسه با دوره کنترل کاهش داد (تفاوت از دوره کنترل: (P<0.01, -%9.2. در مورد میزان C-Reactive Protein تفاوت دوره مصرف دانه کامل سویا از دوره کنترل (P<0.01)-%8.9 و این تفاوت در مورد دوره پروتیین سویا از دوره کنترل (P<0.01)-%1.6 بود. نتیجه گیری: مصرف کوتاه مدت دانه کامل سویا باعث کاهش برخی از عوامل التهابی و افزایش سطح اکسید نیتریک پلاسما در زنان یائسه مبتلا به هر پنج جزء سندرم متابولیک گردید.

کلید واژه: سویا، التهاب، عملکرد آندوتلیال، سندرم متابولیک، زنان یائسه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.