بررسی ارتباط برخی گونه های شاخص مرتعی با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک (مطالعه موردی: زیر حوزه فرهاد آباد در منطقه سارال کردستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط برخی گونه های شاخص مرتعی با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک (مطالعه موردی: زیر حوزه فرهاد آباد در منطقه سارال کردستان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط برخی گونه های شاخص مرتعی با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک (مطالعه موردی: زیر حوزه فرهاد آباد در منطقه سارال کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط برخی گونه های شاخص مرتعی با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک (مطالعه موردی: زیر حوزه فرهاد آباد در منطقه سارال کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط برخی گونه های شاخص مرتعی با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک (مطالعه موردی: زیر حوزه فرهاد آباد در منطقه سارال کردستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

هدف اصلی این تحقیق بررسی روابط پوشش گیاهی با برخی خصوصیات خاک موثر بر پراکنش گیاهان شاخص مرتعی در بخشی از مراتع سارال استان کردستان است. به منظور بررسی ارتباط پوشش گیاهی و خصوصیات خاک، ابتدا به روش فیزیونومیک تیپ بندی پوشش گیاهی انجام شد. سپس منطقه معرف در هر تیپ رویشی تعیین و نمونه برداری های خاک و پوشش گیاهی در آنها صورت گرفت. جهت بررسی میزان همبستگی پوشش گیاهی با عوامل خاکی، با استفاده از نرم افزار PC-ORD از آنالیز چند متغیره، تجزیه مولفه های اصلی (PCA) و تحلیل تطبیقی متعارف (CCA) استفاده شد. نتایج مطالعات منتج به تشخیص چهار تیپ گیاهی Prangos- Ferula، Ferula- Chephalaria، Ferula- Bromus، و Fryngium- Achillea شد. همچنین نتایج حاصل از تحلیل ارتباط عوامل فیزیکی و شیمیایی خاک با پوشش گیاهی نشان داد که گونه های Eryngium، Achillea vermicularis و Bromus tomentellus خواستار شن بیشتر و سیلت و رس کمتر هستند و گونه های Cephalaria microcephala و Chaerophyllum macrospermum خواستار سیلت و رس بیشتر و شن کمتر می باشند. گونه های Achillea vermicularis، Prangos ferulacea، Acantolimon sp و Ferula Haussknechtii خواستار اسیدیته کمتری هستند اما با میزان سیلت و درصد اشباع رابطه مثبت دارند.

کلید واژه: گونه های شاخص، خصوصیات خاک، آنالیز چند متغیره، کردستان، سارال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.