سنتز و شناسایی مشتقات دی آمینودی سولفیدی و به کارگیری آنها به عنوان شتاب دهنده در فرایند پخت آمیزه های لاستیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز و شناسایی مشتقات دی آمینودی سولفیدی و به کارگیری آنها به عنوان شتاب دهنده در فرایند پخت آمیزه های لاستیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز و شناسایی مشتقات دی آمینودی سولفیدی و به کارگیری آنها به عنوان شتاب دهنده در فرایند پخت آمیزه های لاستیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز و شناسایی مشتقات دی آمینودی سولفیدی و به کارگیری آنها به عنوان شتاب دهنده در فرایند پخت آمیزه های لاستیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز و شناسایی مشتقات دی آمینودی سولفیدی و به کارگیری آنها به عنوان شتاب دهنده در فرایند پخت آمیزه های لاستیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۰

در برخی آمیزه های لاستیکی ویژه پایه الاستومری با درصد سیرنشدگی زیاد، به جای استفاده از گوگرد به عنوان عاملی اصلی پخت، از ترکیبات گوگرد دهنده استفاده می شود که قابلیت ایجاد تریجی گوگرد را حین فرایند و ولکانش دارند. در این شرایط، ترکیب گوگرد دهنده به کار گرفته شده به طور مستقیم گوگرد فعال ایجاد می کند و نیازی به استفاده مضاعف از شتاب دهنده نیست. ترکیبات گوگرد دهنده پایداری دمایی کمی دارند و در دمای و ولکانش گوگرد ایجاد می کنند. این ترکیبات در مقادیر کم، اثر زیادی در آمیزه های لاستیکی به عنوان عامل پخت دارند. همچنین، به علت ایجاد کنترل شده گوگرد، عوارضی چون فراپخت را در آمیزه های لاستیکی، به ویژه آمیزه های با خطر فراپخت، به همراه ندارند. در این پژوهش، بعضی از مشتقات دی آمینو دی سولفیدی تهیه شده اند که به عنوان شتاب دهنده در وولکانش آمیزه های لاستیکی کاربرد ویژه ای دارند. واکنش تولیدی، واکنش سولفور مونوکلرید با آمینها، در پترولیوم اتر به عنوان حلال و در دمای کم است. خواص ساختاری همه محصولات دی آمینو دی سولفیدی تهیه شده به وسیله ۱H NMR و ۱۳C NMR بررسی و تایید شده است. آثار شتاب دهندگی و گوگرد دهندگی همه عوامل تهیه شده در آمیزه های لاستیکی مطالعه شد. خواص فیزیکی، مکانیکی، شیمیایی و رئولوژیکی آمیزه های لاستیکی تهیه شده با استفاده از شتاب دهنده های سنتز شده به عنوان شتاب دهنده اولیه، ثانویه و تک شتاب دهنده بررسی شد، همچنین با خواص آمیزه های لاستیکی تهیه شده به وسیله شتاب دهنده –N سیکوهگزیل- -۲ بنزوتیازول سولفونامید و تترامتیل تیورام دی سولفید مقایسه شدند.

کلید واژه: پخت لاستیک، دی آمینو دی سولفید، شتاب دهنده، سولفورمونوکلرید، آمیزه پلاستیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.