بررسی تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم بر کارایی مصرف آب و تحمل به خشکی گیاه گوجه فرنگی در استان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم بر کارایی مصرف آب و تحمل به خشکی گیاه گوجه فرنگی در استان بوشهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم بر کارایی مصرف آب و تحمل به خشکی گیاه گوجه فرنگی در استان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم بر کارایی مصرف آب و تحمل به خشکی گیاه گوجه فرنگی در استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم بر کارایی مصرف آب و تحمل به خشکی گیاه گوجه فرنگی در استان بوشهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

گوجه فرنگی از مهمترین سبزیجات مورد استفاده انسان به شمار می آید و بعلت تولید خارج از فصل آن در استان بوشهر و همچنین قیمت مناسب با استقبال عمومی کشاورزان جهت کشت روبه رو شده است. با توجه به آنکه این استان در منطقه خشک و نیمه خشک ایران واقع شده است، لزوم استفاده بهینه از منابع آبی موجود و افزایش کارایی مصرف آب، بخصوص با توجه به خشکسالی های اخیر بشدت احساس می شود. از اینرو آزمایشی در مرکز تحقیقات کشاورزی استان بوشهر واقع در برازجان صورت گرفت که در طی آن به آزمون تاثیر افزایش پتاسیم مصرفی در افزایش تحمل گیاه گوجه فرنگی به تنش خشکی پرداخته شد. این آزمایش بصورت آزمایش اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در طی سال های زراعی ۸۱-۱۳۷۹ انجام پذیرفت. تیمارهای این طرح عبارت بودند از: تیمار اصلی بصورت عمق آب آبیاری در ۴ سطح: (۵۰، ۷۰، ۹۰، ۱۱۰ میلیمتر تبخیر تجمعی از تشطک تبخیر کلاس A) و تیمار فرعی شامل کود پتاسیم (از منبع پتاسیم سولفات) در ۴ سطح: ۱- بدون مصرف کود پتاسی (شاهد) ۲- مقدار کود پتاسی مصرفی بر اساس توصیه حاصل از آزمون خاک که معادل ۱۷۵ کیلوگرم بر هکتار بود ۳- مصرف کود پتاسی بمیزان ۵۰ درصد بیشتر از تیمار دوم که معادل ۲۶۵ کیلوگرم بر هکتار بود ۴- مصرف کود پتاسی بمیزان ۱۰۰ درصد بیشتر از تیمار دوم که معادل ۳۵۰ کیلوگرم در هکتار بود. نتایج حاصل از آزمون مرکب دو ساله نشان داد که تیمارهای اصلی و تیمارهای فرعی هر دو در سطح یک درصد معنی دار شده اند لیکن اثر متقابل آنها معنی دار نشده است. از اینرو در این تحقیق مشخص شد که بیشترین عملکرد محصول مربوط به استفاده از کود پتاسی به میزان توصیه شده بر اساس آزمون خاک می باشد و استفاده از مقادیر بیشتر آن جهت مبارزه با خشکی بعلت شرایط آبی و خاکی منطقه سودمند نبوده و سبب کاهش محصول نیز می گردد. میانگین آب مصرفی در تیمارهای آبیاری به ترتیب ۵۷۸۰, ۶۵۲۳, ۶۸۴۵ و ۵۴۳۳ متر مکعب در هکتار در سال و عملکرد حاصل از آنها نیز به ترتیب ۲۶.۵۱, ۳۱.۳۴, ۳۴.۸۸ و ۲۰.۴۶ تن در هکتار بود. میانگین کارایی مصرف آب یا W.U.E در تیمارهای آبیاری به ترتیب ۴.۵۸, ۴.۸, ۵.۱ و ۳.۷۶ کیلو گرم گوجه فرنگی به ازای هر متر مکعب آب مصرفی محاسبه گردید. همچنین تیمار ۷۰) I2F2 میلیمتر تبخیر تجمعی و مصرف کود پتاسی بر اساس آزمون خاک) دارای بالاترین میانگین W.U.E به میزان ۵.۵۱۲ کیلو گرم گوجه فرنگی در هر متر مکعب آب مصرفی بود.

کلید واژه: استان بوشهر، تنش خشکی، کارایی مصرف آب، کودپتاسی، گوجه فرنگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.