معرفی ژن های پروتئین ریبوزومی RPL3) L3) در گندم و بررسی نقش احتمالی آنها در القا مقاومت به بلایت فوزاریومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی ژن های پروتئین ریبوزومی RPL3) L3) در گندم و بررسی نقش احتمالی آنها در القا مقاومت به بلایت فوزاریومی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی ژن های پروتئین ریبوزومی RPL3) L3) در گندم و بررسی نقش احتمالی آنها در القا مقاومت به بلایت فوزاریومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی ژن های پروتئین ریبوزومی RPL3) L3) در گندم و بررسی نقش احتمالی آنها در القا مقاومت به بلایت فوزاریومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی ژن های پروتئین ریبوزومی RPL3) L3) در گندم و بررسی نقش احتمالی آنها در القا مقاومت به بلایت فوزاریومی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی نقش پروتئین ریبوزومی (RPL3) L3 در القا مقاومت به فیتوتوکسین دی اکسی نیوالنول (DON) ناشی از بیماری بلایت فوزاریومی، الل های مختلف ژن RPL3 در گندم های مقاوم و حساس شناسایی و تعیین ترادف شدند. آر.ان.ای کل از بافت برگ جداسازی شده و cDNA از روی آنها ساخته شد. با استفاده از آغازگرهای طراحی شده براساس اطلاعات موجود در بانک های ژنی، از جمله ترادف های RPL3 مخمر و برنج و نیز برخی از همسانه های EST گندم، cDNA حاصله تکثیر گردید و مشخص شد که شش همولوگ از RPL3 در گندم وجود دارد. تعیین ترادف دی.ان.ای و مقایسه اسید امینه پیش بینی شده این همسانه ها حاکی از وجود اختلافات بین همولوگی و عدم تفاوت های بین رقمی بود. دی.ان.ای ژنومی نیز از برگ گندم های مقاوم و حساس استخراج شد و با استفاده از آغازگرهای اختصاصی هر همولوگ تکثیر گردید. این همولوگ ها نیز تعیین ترادف شدند و مارکرهای SNP برای مقاومت به فوزاریوم در ترادف های مربوطه تعیین شدند. بررسی دقیق ترادف های به دست آمده می تواند باعث بوجود آمدن اطلاعات عمیق تر و بصیرت بیشتری در طراحی راهکارهای تولید مقاومت پایدار بالا در گیاهان تراژن شود، که بدین صورت عامل مولد بیماری نتواند به سادگی بر آن غلبه کند.

کلید واژه: بلایت فوزاریومی خوشه (FHB)، دی اکسی نیوالنول، پروتئین ریبوزومی L3

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.