فون باکتری های گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن از آب های بنادر امیرآباد و نوشهر و مقایسه آنها از نظر اصلاح زیستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فون باکتری های گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن از آب های بنادر امیرآباد و نوشهر و مقایسه آنها از نظر اصلاح زیستی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فون باکتری های گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن از آب های بنادر امیرآباد و نوشهر و مقایسه آنها از نظر اصلاح زیستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فون باکتری های گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن از آب های بنادر امیرآباد و نوشهر و مقایسه آنها از نظر اصلاح زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فون باکتری های گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن از آب های بنادر امیرآباد و نوشهر و مقایسه آنها از نظر اصلاح زیستی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی محیط زیست

تعداد صفحات :۱۰

ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای (PAHs)، جز آلاینده های نفتی بوده که در ساختمان مولکولی آنها حلقه های بنزنی بکار رفته است. این ترکیبات از منابع مختلف شامل صنایع پتروشیمی، فاضلابهای صنعتی و خانگی، استخراج مواد نفتی و غیره وارد اکوسیستم های آبی می شوند و به طور غیرمستقیم به انسان منتقل و عوارضی از جمله سرطان را منجر می گردند. یکی از راههای کاهش آلاینده های مختلف استفاده از میکروارگانیسم ها می باشد. فنانترن از جمله ترکیبات سه حلقه ای آروماتیک بوده که نسبت به تجزیه میکروبی مقاوم می باشد. در این تحقیق فون باکتریهای گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن مورد بررسی قرار گرفت. محیط مورد بررسی آبهای بنادر امیر آباد و نوشهر بوده است که در طول ۴ ماه (فصول بهار و تابستان) از نظر وجود باکتریهای گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن مورد ارزیابی قرار گرفتند. نمونه ها پس از صاف شدن، در محیط پایه حاوی ترکیبات معدنی، عناصر کمیاب و فنانترن کشت داده شده و پس از کشتهای متوالی در محیطهای اختصاصی و انجام تستهای اولیه و بیوشیمیایی، باکتریهای گرم مثبت جدا شده در حد جنس و گونه شناسایی شدند. نتایج نشان داد که از ۱۶ نمونه باکتری های گرم مثبت تجزیه کننده فنانترن جداسازی شده، ۹ نمونه متعلق به جنس باسیلوس و ۷ نمونه کورینه باکتریوم بوده است. تعداد ۱۰ مورد از باکتری های فوق از آبهای منطقه بندر بوشهر و بقیه از بندر امیرآباد جداسازی گردید. با توجه به پراکنش بیشتر باسیلوس نسبت به کورینه باکتریوم می توان آن را به عنوان گونه شاخص تجزیه کننده فنانترن در نظر گرفت. تاثیر فاکتورهای مختلف زیستی و غیر زیستی بر روند تجزیه فنانترن و بررسی سیستماتیک رشد این باکتری لازم و ضروری می باشد.

کلید واژه: باکتری تجزیه کننده، فنانترن، ترکیبات آروماتیک، باسیلوس، کورینه باکتریوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.