اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۳
اثر میزان چربی شیر در سطوح ۲.۵, ۱ و ۴ درصد بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر در طی زمان تخمیر و خصوصیات بافتی و حسی نمونه های ماست با ماده جامد کل ۱۱ درصد بررسی شد. صفات مورد بررسی در حین تخمیر شامل pH، اسیدیته و تعداد باکتری های آغازگر (استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس) و صفات مورد بررسی در محصول نهایی، شامل درصد آب اندازی و ارزیابی حسی بودند. آزمایش ها در سه تکرار و تجزیه و تحلیل داده ها در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام گرفت. بررسی آماری نتایج نشان داد که با افزایش سطح چربی از ۱ به ۴ درصد، pH نمونه های ماست از ۴.۰۷ به ۴.۴۴ افزایش و اسیدیته از ۰.۸ به ۰.۶۶ کاهش یافته است. افزایش درصد چربی باعث تحریک رشد استرپتوکوکوس ترموفیلوس شده به طوری که با افزایش سطح چربی از ۱ به ۴ درصد تعداد این باکتری از ۲۲۶´۱۰۶cfu/ml به ۳۹۵´۱۰۶cfu/ml افزایش یافت، در حالی که میزان چربی اثر مشخصی بر رشد باکتری دیگر (لاکتوباسیلوس بولگاریکوس) نداشت. افزایش درصد چربی از ۱ به ۴ درصد باعث کاهش آب اندازی محصول از ۳۶ به ۲۷ درصد شده ولی میزان پذیرش حسی محصول نهایی را کاهش داد.
کلید واژه: ماست، میزان چربی، اسیدیفیکاسیون، باکتری های آغازگر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.