تاثیر ویتامین های A و E بر روی پاسخ های سیستم ایمنی هومورال بدن در جوجه های تخمگذار تجارتی و جوجه های بومی خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ویتامین های A و E بر روی پاسخ های سیستم ایمنی هومورال بدن در جوجه های تخمگذار تجارتی و جوجه های بومی خراسان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ویتامین های A و E بر روی پاسخ های سیستم ایمنی هومورال بدن در جوجه های تخمگذار تجارتی و جوجه های بومی خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ویتامین های A و E بر روی پاسخ های سیستم ایمنی هومورال بدن در جوجه های تخمگذار تجارتی و جوجه های بومی خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ویتامین های A و E بر روی پاسخ های سیستم ایمنی هومورال بدن در جوجه های تخمگذار تجارتی و جوجه های بومی خراسان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۶

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر ویتامین های A و E، بر روی مولفه های هومورال سیستم ایمنی جوجه های تخمگذار تجارتی و جوجه های بومی منطقه خراسان و مشخص ساختن مقدار نیاز آنها جهت فعالیت های ایمنی، انجام گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل با دو فاکتور ویتامین A در چهار سطح ۶۰۰۰، ۱۲۰۰۰، ۱۸۰۰۰ و ۲۴۰۰۰ واحد بین المللی در کیلوگرم خوراک و ویتامین E در چهار سطح ۲۰، ۵۰، ۸۰ و ۱۱۰ واحد بین المللی درکیلوگرم خوراک، با چهار تکرار و پنج جوجه یکروزه بومی و لگهورن در هر تکرار، انجام گرفت. میزان تیتر آنتی بادی علیه گلبول قرمز گوسفند با روش هموآگلوتیناسیون و تیتر آنتی بادی علیه آنتی ژنهای ویروسهای آنفلوانزا و نیوکاسل با روش ممانعت از آگلوتیناسیون مورد آزمایش و اندازه گیری قرار گرفتند. میزان آنتی بادی علیه گلبول قرمز گوسفند، آنتی بادی علیه ویروسهای آنفلوانزا و نیوکاسل، به شکل معنی داری تحت تاثیر اثرات اصلی و متقابل ویتامین های A و E قرار گرفت (p<0.05). با افزایش میزان ویتامین های A و E مقدار پاسخ سیستم ایمنی نیز افزایش یافت و در سطح ۱۸۰۰۰ واحد بین المللی از ویتامین A بهترین پاسخ های سیستم ایمنی اندازه گیری شد اما در سطح ۲۴۰۰۰ واحد بین المللی از ویتامین A در خوراک توان سیستم ایمنی کاهش نشان داد. ویتامین E در سطح ۸۰ واحد بین المللی در کیلوگرم خوراک بهترین تاثیر را بر روی سیستم هومورال ایمنی نشان داد. بین گله های بومی و تجاری در پاسخ سیستم ایمنی هومورال و تولید آنتی بادی بر علیه ویروس ها اختلاف معنی دار مشاهده نشد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که سیستم ایمنی هومورال به طور مستقیم تحت تاثیر غلظت ویتامین های A و E خوراک قرار دارد و بین ویتامین های A و E، اثر متقابل منفی بر روی پاسخ های دستگاه ایمنی وجود دارد. سطوح توصیه شده ویتامین های A و E در (۱۹۹۴) NRC به منظور ایجاد حداکثر توان سیستم ایمنی هومورال، کافی نیستند.

کلید واژه: ویتامین A، ویتامین E، ایمنی هومورال، آنتی بادی، آنتی ژن، لگهورن، جوجه بومی خراسان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.