تعیین روابط پیش بینی رواناب در حوضه هاک آبریز کوهستانی (مطالعه موردی: حوضه های آبریز معرف امامه و کسیلیان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین روابط پیش بینی رواناب در حوضه هاک آبریز کوهستانی (مطالعه موردی: حوضه های آبریز معرف امامه و کسیلیان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین روابط پیش بینی رواناب در حوضه هاک آبریز کوهستانی (مطالعه موردی: حوضه های آبریز معرف امامه و کسیلیان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین روابط پیش بینی رواناب در حوضه هاک آبریز کوهستانی (مطالعه موردی: حوضه های آبریز معرف امامه و کسیلیان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین روابط پیش بینی رواناب در حوضه هاک آبریز کوهستانی (مطالعه موردی: حوضه های آبریز معرف امامه و کسیلیان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق روابط پیش بینی عمق رواناب ناشی از بارش برای حوضه های آبریز کوهستانی کوچک واقع در دامنه های شمالی و جنوبی رشته کوه البرز استخراج شد. برای این منظور دو حوضه مورد مطالعه به گونه ای انتخاب شدند که علاوه بر دارا بودن داده هاک بارش- رواناب کامل و مورد اطمینان، از موقعیت منطقه ای مناسبی نیز در محدوده مورد مطالعه برخوردار باشند. روابط پیش بینی بر اساس عمق بارش، شاخص بارش پیشین و دبی پایه به دست آمد. از روش های آماری به منظور استخراج روابط رگرسیون چند متغیره خطی و ضرایب همبستگی و خطاهای استاندارد مربوطه در مورد حوضه های مورد مطالعه استفاده شد. کلیه وقایع اوج مستقل برابر یا بزرگ تر از ۰.۷ مترمکعب در ثانیه برای حوضه آبریز معرف امامه و کلیه وقایع اوج مستقل برابر یا بزرگ تر از یک مترمکعب در ثانیه برای حوضه آبریز معرف کسیلیان، جهت آنالیز و استخراج روابط نهایی مد نظر قرار گرفتند. خطای استاندارد روابط بهینه پیش بینی رواناب در حوضه آبریز معرف امامه برابر با ۰.۲۴۸ میلی متر و برای حوضه آبریز کسیلیان برابر با ۰.۲۰۵ میلی متر بوده است. همچنین ضریب همبستگی چندگانه در دو حوضه مورد مطالعه به ترتیب برابر با ۰.۸۴۲ و ۰.۸۵۷ به دست آمد. در پایان نتایج حاصل از روابط رگرسیونی تهیه شده به حوضه های مجاوری که از نظر خصوصیات هیدرولوژیکی مشابه بودند، تعمیم داده شد.

کلید واژه: رگرسیون چند متغیره، شاخص بارش پیشین، عمق بارش، دبی پایه، رواناب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.