بررسی اثرات اسید جیبرلیک (GA3) و کینتین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات اسید جیبرلیک (GA3) و کینتین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم تحت تنش شوری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات اسید جیبرلیک (GA3) و کینتین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات اسید جیبرلیک (GA3) و کینتین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات اسید جیبرلیک (GA3) و کینتین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم تحت تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثرات هورمون های رشدی اسید جیبرلیک و کینتین بر پارامترهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم تحت تنش شوری، آزمایشی با استفاده از ۴ سطح اسید جیبرلیک (۰، ۱.۵، ۳ و ۴.۵ میلی گرم در لیتر)‌ و ۴ سطح کینتین (۰، ۱، ۲و ۴ میلی گرم در لیتر) در ۴ سطح شوری ایجاد شده توسط ۰، ۷، ۱۴۰ و ۲۱۰ میلی گرم در لیتر از نمک کلرید سدیم بر روی بذور رقم فلات گندم صورت گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و با سه تکرار انجام شد. پس از تجزیه آماری صفات بررسی شده در مرحله جوانه زنی و رشد گیاهچه ها، مشاهده شد که با افزایش شوری درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی بذور، طول ریشه چه و طول ساقه چه به شدت کاهش یافت. افزایش میزان اسید جیبرلیک باعث کاهش میزان و سرعت جوانه زنی بذور در سطوح مختلف شوری شد اما اثرات تحریک کننده ای بر رشد ساقه چه گیاهچه های گندم داشت. مشاهده شد که هورمون کینتین در غلظت چهار میلی گرم در لیتر منجر به افزایش طول ساقه چه و افزایش نسبت طول ساقه چه به ریشه چه گردید. در ارتباط با پارامترهای رشدی گیاهچه ها، اثرات متقابلی بین دو هورمون رشدی اسید جیبرلیک و کینتین در سطوح شوری مشاهده شد. همچنین تیمار این دو هورمون باعث افزایش میزان محتوای آب بافت در گیاهچه های در حال رشد گردید. با استفاده از نتایج این پژوهش و توسعه تحقیقات در ارتباط با بررسی اثرات برون زای (تیمار خارجی) تنظیم کننده های رشدی، می توان درک بهتری در زمینه مکانیسم های فیزیولوژیکی تحمل گیاهان به تنش های محیطی به دست آورد.

کلید واژه: گندم، جوانه زنی، شوری، اسید جیبرلیک (GA3)، کینتین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.