بررسی آگاهی پدران و مادران از وضعیت سلامت دندانی و خطر اندوکاردیت در کودکان مبتلا به بیماری های قلبی (بابل- ۱۳۸۳)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آگاهی پدران و مادران از وضعیت سلامت دندانی و خطر اندوکاردیت در کودکان مبتلا به بیماری های قلبی (بابل- ۱۳۸۳) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آگاهی پدران و مادران از وضعیت سلامت دندانی و خطر اندوکاردیت در کودکان مبتلا به بیماری های قلبی (بابل- ۱۳۸۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آگاهی پدران و مادران از وضعیت سلامت دندانی و خطر اندوکاردیت در کودکان مبتلا به بیماری های قلبی (بابل- ۱۳۸۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آگاهی پدران و مادران از وضعیت سلامت دندانی و خطر اندوکاردیت در کودکان مبتلا به بیماری های قلبی (بابل- ۱۳۸۳) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry

تعداد صفحات :۱۰

بیان مساله: بیماری های مادر زادی قلب شایع ترین عامل مستعد کننده کودکان به آندوکاردیت عفونی است. از آنجا که، بیماران قلبی، افرادی پر خطر از نظر ابتلا به پوسیدگی دندانی هستند و بیشتر ریزجانداران (میکروارگانیسم های) ایجاد کننده اندوکاردیت، استرپتوکوک ها (عامل ایجاد پوسیدگی دندانی) هستند، رعایت بهداشت دهان و دندان و ایجاد محیط سالم دندانی در این افراد اهمیتی ویژه دارد. هدف از این پژوهش، بررسی میزان آگاهی پدران و مادران کودکان با بیماری قلبی مستعد به اندوکاردیت درباره نیاز و اهمیت به پروفیلاکسی پادزیست پیش از آغاز کار و وضعیت سلامت دندانی این کودکان بود. مواد و روش: این بررسی از گونه توصیفی تحلیلی و به صورت مقطعی بود، که در آن، نتایج از معاینه های بالینی ۸۴ نفر با دامنه سنی ۲ تا ۱۷ سال مراجعه کننده به بیمارستان های امیرکلاو شهید بهشتی بابل و تکمیل پرسشنامه از سوی پدران و مادران این افراد به دست آمده است. نتایج به وسیله نرم افزار SPSS و آزمون مجذور کای واکاوی شدند.یافته ها: درصد پدران و مادرانی، که معنای عفونت قلبی (اندوکاردیت) را می دانستند، ۴۲.۹ درصد، درصد پدران و مادرانی، که درباره رخداد اندوکاردیت پس از اعمال دندانپزشکی آگاه بودند، ۵۷.۱ درصد و درصد پدرانی و مادرانی، که درباره اهمیت پوشش پادزیست پیش از اعمال خاص دندانپزشکی آگاه بودند، ۱۶.۷ درصد و درصد پدران و مادرانی، که درباره ارتباط بهداشت دهان و دندان و بروز اندوکاردیت آگاهی داشتند، ۶۰.۷ درصد بوده است. ۵۱.۲ درصد از کودکان، دست کم یک بار در روز مسواک می زدند و ۴۸.۸ درصد اصلا مسواک نمی زدند و یا به گونه ای نامنظم مسواک می زدند. دو و چهاردهم درصد از کودکان، هر شش ماه یک بار به دندانپزشکی مراجعه می کردند، ۵۳.۶ درصد مراجعه موقع درد داشتند و ۴۴ درصد، تاکنون به دندانپزشکی مراجعه نکرده اند. درصد افراد بی پوسیدگی دندان ۲۶.۱ درصد بوده است. در این کودکان dmft=1.86±۲.۴۷ و DMFT=2.23±۲.۹۷ بود.نتیجه گیری: آگاهی پدران و مادران کودکان قلبی مستعد به اندوکاردیت درباره اهمیت سلامت دندانی و نقش آن در پیشگیری از آندوکاردیت عفونی پایین است. درصد افراد بی پوسیدگی در این کودکان ناچیز است و همین امر می تواند این افراد را در برابر آندوکاردیت قرار دهد .

کلید واژه: DMFT, dmft، اندوکاردیت عفونی، بیماری مادر زادی قلب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.