حساسیت ذاتی سازندهای زمین شناسی به هوازدگی و فرسایش در حوضه های واقع در پهنه رسوبی – ساختاری خرده قاره ایران مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حساسیت ذاتی سازندهای زمین شناسی به هوازدگی و فرسایش در حوضه های واقع در پهنه رسوبی – ساختاری خرده قاره ایران مرکزی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حساسیت ذاتی سازندهای زمین شناسی به هوازدگی و فرسایش در حوضه های واقع در پهنه رسوبی – ساختاری خرده قاره ایران مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حساسیت ذاتی سازندهای زمین شناسی به هوازدگی و فرسایش در حوضه های واقع در پهنه رسوبی – ساختاری خرده قاره ایران مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حساسیت ذاتی سازندهای زمین شناسی به هوازدگی و فرسایش در حوضه های واقع در پهنه رسوبی – ساختاری خرده قاره ایران مرکزی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)

تعداد صفحات :۱۸

یکی از مباحث مهم در حوضه های آب خیز، حفاظت از منابع آب و خاک و کنترل فرسایش و رسوب است. روش های تجربی برآورد شدت فرسایش خاک و تولید رسوب مورد استفاده، مانند PSIAC و EPM به دلیل توجه محدود و کلی به عامل زمین شناسی و لیتولوژی و غالب بودن عوامل محیطی در وزن دهی پارامترها، با برآورد واقعی تفاوت دارند. در این تحقیق سعی شده است با تکیه بر ویژگی های ذاتی سنگ ها و نهشته های سست، روشی مناسب و جامع برای تعیین حساسیت ذاتی واحدهای لیتولوژی به طور خاص و همچنین برای سازندها که متشکل از مجموعه ای از واحدهای سنگ شناسی هستند ارایه گردد. با این هدف، طبقه بندی حساسیت به فرسایش واحدهای سنگ و خاک بر مبنای ویژگی های ذاتی مواد شامل ترکیب کانی شناسی و بافت تدوین شده است. در این تحقیق در پهنه رسوبی – ساختاری خرده قاره ایران مرکزی، رده فرسایش پذیری هر سازند بر مبنای میانگین رده اجزای تشکیل دهنده آن – که مجموعه ای از واحدهای سنگ شناسی است تعیین شده است. نتایج طبقه بندی حساسیت سازندها به فرسایش در گستره مذکور در پهنه بندی فرسایش پذیری ذاتی واحدهای سنگ و خاک حوضه نمونه کویر لوت استفاده شد. بر اساس نتایج حاصل از طبقه بندی مذکور، ۸۲.۹ درصد واحدهای سنگ و خاک این حوضه در رده های متوسط- ضعیف تا کاملا سست و منفصل قرار می گیرند و در کل در رده حوضه های بسیار حساس واقع می شوند. نتایج به دست آمده در این حوضه با نتایج رسوب دهی ویژه که بر مبنای آمار واقعی رسوب حوضه است، مقایسه شده است و نتایج تایید کننده صحت و کارآیی خوب روش معرفی شده اند.

کلید واژه: فرسایش، سازندهای زمین شناسی، ویژگی های ذاتی،ایران مرکزی، حوضه کویر لوت، رسوب دهی ویژه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.