تاثیر سن درخت کاج بروسیا (.Pinus brutia Michx) منطقه کلاله بر ترکیبات شیمیایی و خواص خمیر کاغذ کرافت آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سن درخت کاج بروسیا (.Pinus brutia Michx) منطقه کلاله بر ترکیبات شیمیایی و خواص خمیر کاغذ کرافت آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سن درخت کاج بروسیا (.Pinus brutia Michx) منطقه کلاله بر ترکیبات شیمیایی و خواص خمیر کاغذ کرافت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سن درخت کاج بروسیا (.Pinus brutia Michx) منطقه کلاله بر ترکیبات شیمیایی و خواص خمیر کاغذ کرافت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سن درخت کاج بروسیا (.Pinus brutia Michx) منطقه کلاله بر ترکیبات شیمیایی و خواص خمیر کاغذ کرافت آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

چوب درختان کاج بروسیا (Pinus brutia Michx.) مورد استفاده در این بررسی از جنگل کاری کلاله واقع در استان گلستان بدست آمد. میانگین طول الیاف تنه درختان سه و شش ساله در سطح ۱ درصد با هم اختلاف معنی داری داشتند و هر دو چوب طبق فرمول شیوکورا جوان چوب بودند. مواد استخراحی در دو تنه ۳ و ۶ ساله به ترتیب ۴.۸۴ درصد و ۵.۶۶ درصد بدست آمد که بین آنها اختلاف معنی دار وجود نداشت اما مقدار خاکستر در دو تنه متفاوت و در سطح ۱ درصد دارای اختلاف معنی دار بودند. مقدار لیگنین از چوب سه به شش ساله سیر نزولی داشت که به مقدار ۴.۵۱ درصد کاهش نشان می داد، در حالی که تغییرات سلولز بر عکس بود یعنی با اضافه شدن سن چوب به مقدار ۱۴.۲۷ درصد افازیش داشته است. با ثابت نگهداشتن سولفیدیته به مقدار ۲۵ درصد برای هر دو چوب و همچنین دیگر شرایط پخت در تهیه خمیر کاغذ کرافت، افزایش زمان پخت به مدت ۳۰ دقیقه در بازده خمیر دو چوب اختلاف معنی داری پدید نیامده است. افزایش تدریجی در مقدار قلیائیت موثر در مراحل تهیه خمیر به مراتب موثرتر از افزایش تدریجی زمان بوده است. مناسب ترنی زمان پخت برای گروه سنی سه ساله با بازده ۴۳.۴۳ درصد و عدد کاپای ۲۹.۱۶ زمان ۶۰ دقیقه و برای گروه سنی شش ساله با بازده ۴۲.۵۳ درصد و عدد کاپای ۲۷.۶۴ مدت زمان۹۰ دقیقه به دست آمد. مقایسه آماری بین بازده دو خمیر کاغذ حاصل از چوب درختان سه و شش ساله نشان داد که در سطح ۱ درصد بین آنها اختلاف معنی دار وجود نداشته است، بنابراین خمیر چوب ۳ ساله به دلیل داشتن ۱ درصد بازده بیشتر و همچنین ۳۰ دقیقه مدت زمان پخت کمتر به عنوان خمیر مناسب قابل رنگ بری انتخاب گردید.

کلید واژه: مواد استخراجی، سلولز، لیگنین، خمیر کرافت، بازده، سولفیدیته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.