تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر برخی پروبیوتیک های باسیلی بر کارآیی تغذیه و ترکیبات مغذی بدن لاروفیل ماهی (Huso huso) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۶

در این تحقیق اثرات باکتری های پروبیوتیکی روی کارآیی تغذیه و ترکیب شیمیایی بدن فیل ماهی با بکارگیری مخلوط ۵ گونه از باسیلوس های پروبیوتیکی گرم مثبت از طریق غنی ساز با آرتیما ارومیانا (Artemia urmiana) در فروردین ۱۳۸۵ مطالعه به مدت ۱۰ روز بررسی شد. این آزمایش در قالب ۴ تیمار و در یک طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. سوسپانسون مخلوط پروبیوتیک ها در سه سطح ۳×۱۰۸ , ۲×۱۰۸, ۱×۱۰۸ باکتری به ازاء هر لیتر در سوسپانسیون محیط غنی سازی بکار گرفته شدند. ناپلی های آرتمیا با مخلوط های باکتریابی بمدت ۱۰ ساعت غنی سازی گردیده و توسط لاروهای فیل ماهی در تیمارهای آزمایشی تغذیه شدند. گروه شاهد از ناپلی های آرتمیای بدون غنی ساز تغذیه نمودند. لاروهای ماهی در هر روز در ۶ نوبت و به فاصله زمانی ۴ ساعت با ناپلی های غنی شده تغذیه شدند. نتایج نشان داد که در تیمارهای آزمایشی، پروبیوتیک ها روی نسبت کارآیی پروتئین (PER)، نسبت کارآیی چربی (LER)، ارزش تولید پروتئین (PPV) و ذخیره نیتروژن لاشه (CND) در مقایسه با تیمار شاهد، تاثیرات مثبت و معنی دار داشتند (P<0.05) و همچنین سطوح ماده خشک، پروتئین خام و خاکستر لاشه بطور معنی دار (P<0.05) افزایش یافت. همبستگی مثبت معنی داری بین سطوح ماده خشک، خاکستر لاشه ماهی و شاخص گاستروسوماتیک (GSI) با غلظت باسیلوس های پروبیوتیکی (CFU/liter) بکار رفته در سوسپانسیون غنی سازی مشاده گردید (P<0.05). آزمایش نشان داد که پروبیوتیک های باسیلی بطور موثر بر کارآیی تغذیه و سطوح ترکیبات مغذی بدن لارو فیل ماهی تاثیر گذاشتند.

کلید واژه: پروبیوتیک، غنی ساز، ناپلی آرتمیا، پروتئین خام، چربی خام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.