بررسی خواص ویسکوالاستیک و پخت آمیزه های SBR پرشده با دوده به وسیله دستگاه تحلیل فرایند لاستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ویسکوالاستیک و پخت آمیزه های SBR پرشده با دوده به وسیله دستگاه تحلیل فرایند لاستیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ویسکوالاستیک و پخت آمیزه های SBR پرشده با دوده به وسیله دستگاه تحلیل فرایند لاستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ویسکوالاستیک و پخت آمیزه های SBR پرشده با دوده به وسیله دستگاه تحلیل فرایند لاستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ویسکوالاستیک و پخت آمیزه های SBR پرشده با دوده به وسیله دستگاه تحلیل فرایند لاستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۲

دستگاه تحلیل فرایند لاستیک، نوعی رئومتر دو مخروطی است که به طور خاص به منظور اندازه گیری مشخصات دینامیکی الاستومرهای خام و آمیزه های پخت نشده و پخت شده طراحی شده است. در این پژوهش، اثر پرکننده دوده بر خواص آمیزه SBR پرشده با آن بررسی شده است. آزمونهای برش سنجی و پخت انجام شد. سپس اثر اندازه ذره و مقدار دوده بر خواص ویسکوالاستیک و پخت آمیزه ها بررسی شده است. نتایج بررسیها نشان می دهد ناحیه ویسکوالاستیک خطی نمونه ها با افزایش مقدار دوده در آنها کوچکتر شده، به عبارت دیگر حساسیت مدول به تغییرات برش در مقادیر بیشتر دوده، افزایش می یابد. در منحنیهای حاصل از آزمون برش سنجی با افزایش محتوای دوده مدول کشسان افزایش و عامل اتلاف (tan) کاهش می یابد. در تمامی موارد اثر ریزتر شدن اندازه ذره دوده مشابه با افزایش مقدار آن در آمیزه است. تغییر در نوع و مقدار دوده آثار قابل توجهی بر نحوه پخت آمیزه ها دارد. نمونه های دارای پرکننده بیشتر یا ذرات کوچکتر دوده،‌ مقادیر گشتاور پخت کشسان(S¢) و گرانرو(S) بیشتری نشان می دهند. سرعت فرایند و ولکانش در این موارد بیشتر بوده، پخت در زمانهای کمتری انجام می شود. کمیت دیگر محاسبه شده از نتایج پخت با دستگاه تحلیل فرایند لاستیک درصد کاهش منحنی S است که ارتباط نزدیکی با کشسانی دارد. با افزایش محتوای دوده و سطح ویژه آن (کاهش اندازه ذره) مقدار کاهش گشتاور گرانر و (DS) و در نتیجه کشسانی کاهش می یابد.

کلید واژه: آمیزه لاستیکی، لاستیک استیرن، بوتادی ان، دستگاه تحلیل فرایند لاستیک، پخت، خواص ویسکوالاستیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.