مقاله ارزیابی فرسایش پذیری سازندها از طریق رسوب شناسی آبرفت های معرف (مطالعه موردی: حوضه حاجی عرب در استان قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی فرسایش پذیری سازندها از طریق رسوب شناسی آبرفت های معرف (مطالعه موردی: حوضه حاجی عرب در استان قزوین) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فرسایش پذیری سازندها از طریق رسوب شناسی آبرفت های معرف (مطالعه موردی: حوضه حاجی عرب در استان قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فرسایش پذیری سازندها از طریق رسوب شناسی آبرفت های معرف (مطالعه موردی: حوضه حاجی عرب در استان قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فرسایش پذیری سازندها از طریق رسوب شناسی آبرفت های معرف (مطالعه موردی: حوضه حاجی عرب در استان قزوین) :

مقاله ارزیابی فرسایش پذیری سازندها از طریق رسوب شناسی آبرفت های معرف (مطالعه موردی: حوضه حاجی عرب در استان قزوین) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جغرافیا از صفحه ۶۹ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی فرسایش پذیری سازندها از طریق رسوب شناسی آبرفت های معرف (مطالعه موردی: حوضه حاجی عرب در استان قزوین)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ژئومورفولوژی
مقاله فرسایش پذیری
مقاله رسوب شناسی
مقاله حوضه حاجی عرب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آبرفتها و خصوصیات آنها اعم از جنس، سن، بافت و درجه گردشدگی تا حد زیادی می تواند منعکس کننده ویژگی های سنگ شناسی، مورفومتری و دینامیک رودخانه جاری در آن حوضه باشد. در این میان جنس سنگ ها، مقاومت آنها و مساحتی که هر نوع سنگ در حوضه تغذیه کننده رود به خود اختصاص می دهد، دارای حجم و ترکیب مختلفی از آبرفتهای آن رودخانه را تشکیل می دهد. هدف این پژوهش بررسی رسوبات آبرفتی رودخانه حاجی عرب در استان قزوین و تفکیک این رسوبات بر حسب سن، جنس و سر انجام ارزیابی میزان فرسایش پذیری سنگ های حوضه با تطبیق خصوصیات سنگ شناسی و مساحت در معرض هوازدگی بودن آنها است. برای دست یابی به این هدف، با استفاده از نقشه های رقومی توپوگرافی ۱:۵۰۰۰۰ و زمین شناسی ۱:۲۵۰۰۰۰ و همچنین تصاویر ماهواره ای لندست و تعیین حدود حوضه روی آنها، پهنه های تحت پوشش انواع سنگها، توسط نرم افزار Arc GIS دیجیتایز و پهنه بندی و مساحت هر کدام از این پهنه ها به دست آمده است. سپس از سطح آبراهه اصلی و در محل خروجی حوضه ۲۰ نمونه رسوب با فواصل ۳۰۰ متر بوسیله GPS مارک و برداشت شده است. این نمونه ها در آزمایشگاه گرانولومتری شده و سپس توسط میکروسکوپ بینوکالر و استفاده از اسید و سایر روش های آزمایشگاهی نمونه ها در ۷ گروه سنگ شناسی به عنوان گروه های معرف طبقه بندی کلی شده و در مرحله بعد، مقاومت قطعات بزرگتر هر گروه سنجیده شده است. در نهایت با تلفیق نتایج حاصل از اندازه گیری های آزمایشگاهی و تطبیق آنها با مساحت پهنه های همگن، قابلیت فرسایش پذیری سنگ های هر گروه به دست آمده است. نتایج نشان می دهد که فرسایش پذیری در گروه سنگهای آذرین درونی بالاترین کمیت ها و سنگهای آذرین بیرونی، رسوبی و دگرگونی به ترتیب در درجات بعدی قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.