بررسی سیکل اسپروگونی پلاسمودیوم ویواکس در پشه های آنوفل استفنسی میزورنسیس به شکل تجربی و جنبه هایی از تاثیر کربوهیدرات های بازدارنده در رشد انگل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
38 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سیکل اسپروگونی پلاسمودیوم ویواکس در پشه های آنوفل استفنسی میزورنسیس به شکل تجربی و جنبه هایی از تاثیر کربوهیدرات های بازدارنده در رشد انگل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سیکل اسپروگونی پلاسمودیوم ویواکس در پشه های آنوفل استفنسی میزورنسیس به شکل تجربی و جنبه هایی از تاثیر کربوهیدرات های بازدارنده در رشد انگل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سیکل اسپروگونی پلاسمودیوم ویواکس در پشه های آنوفل استفنسی میزورنسیس به شکل تجربی و جنبه هایی از تاثیر کربوهیدرات های بازدارنده در رشد انگل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سیکل اسپروگونی پلاسمودیوم ویواکس در پشه های آنوفل استفنسی میزورنسیس به شکل تجربی و جنبه هایی از تاثیر کربوهیدرات های بازدارنده در رشد انگل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: با وجود این که پشه های آنوفل نقش اصلی را در انتقال انگل های بیماری مالاریا دارند، اما نکات مبهم زیادی درباره بیولوژی انگل در بدن ناقل و همین طور اثر تعاملی آنها وجود دارد. یکی از این عوامل که شاید به نوعی بتواند در مهار کردن سیکل انتقال تاثیر گذار باشد، وجود پروتئین های رسپتور می باشند که با اتصال به ملکول های حاوی کربوهیدارت به عمل چسبیدن انگل به دیواره معده کمک خواهد کرد. هدف از این مطالعه پیگیری سیکل اسپروگونی در بدن پشه و تاثیر احتمالی برخی کربوهیدرات ها روی انگل و جلوگیری از اتصال آنها به دیواره معده و در نهایت انتقال توسط پشه ها می باشد.روش بررسی: در این مطالعه با آلوده کردن تجربی پشه های An Stephensi mysorensis با انگل P.vivax )خون بیمار حاوی گامتوسیت) و خوراندن قندهای -N استیل گلوکز آمین، -N استیل گالاکتوزآمین، آرابینوز، فیکوز، مانوز، لاکتوز و گالاکتوز، تاثیر آنها روی سیکل اسپروگونی و احتمالا عمل بازگردانی آنها مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در پنج دقیقه اول پس از آلوده شدن پشه ها پدیده اگزفلاژلیشن (Exflagellation) مشاهده شد و پس از آن در زمانهای ۲۰ ساعت و ۸ تا ۱۲ روز پس از آلودگی به ترتیب اووکینت، اووسیست و در نهایت اسپروزوئیت در معده و غده بزاقی پشه های آلوده مشاهده شد این امر موید آن است که سوش مذکور توانایی بالایی در انتقال پلاسمودیوم ویواکس دارد، از طرفی در پشه هایی که با قندهای -N استیل گلوکزآمین، آرابینوز، فیکوز و گالاکتوز آلوده شده بودند، اسپروزوئیت مشاهده و در قندهای فروکتوز، لاکتوز، مانوز و -N استیل گالاکتوزآمین آلودگی اسپروزوئیتی مشاهده نشد.نتیجه گیری: به نظر می رسد در قندهایی که آلودگی پشه ها در آن صفر بوده، احتمالا می توانسته اثر مهارکنندگی روی رشد انگل در مرحله اسپروگونی داشته باشد. با این حال برای دستیابی به نتایجی بهتر و دقیق تر نیاز به تحقیقات بیشتر می باشد و مطالعه فوق اولین گامی است که در این زمینه برداشته شده است.

کلید واژه: مالاریا، سیکل اسپروگونی، آنوفل استفنسی، معده، کربوهیدرات، پلاسمودیوم ویواکس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.