مقاله مطالعه زادآوری توده های طبیعی راش در دو شیوه جنگل شناسی تدریجی پناهی و تک گزینی (مطالعه موردی جنگل های سیاهکل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه زادآوری توده های طبیعی راش در دو شیوه جنگل شناسی تدریجی پناهی و تک گزینی (مطالعه موردی جنگل های سیاهکل) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه زادآوری توده های طبیعی راش در دو شیوه جنگل شناسی تدریجی پناهی و تک گزینی (مطالعه موردی جنگل های سیاهکل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه زادآوری توده های طبیعی راش در دو شیوه جنگل شناسی تدریجی پناهی و تک گزینی (مطالعه موردی جنگل های سیاهکل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه زادآوری توده های طبیعی راش در دو شیوه جنگل شناسی تدریجی پناهی و تک گزینی (مطالعه موردی جنگل های سیاهکل) :

مقاله مطالعه زادآوری توده های طبیعی راش در دو شیوه جنگل شناسی تدریجی پناهی و تک گزینی (مطالعه موردی جنگل های سیاهکل) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه زادآوری توده های طبیعی راش در دو شیوه جنگل شناسی تدریجی پناهی و تک گزینی (مطالعه موردی جنگل های سیاهکل)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حفره زادآوری
مقاله راش
مقاله روش تدریجی پناهی
مقاله روش تک گزینی
مقاله جنگل های سیاهکل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تداوم و تحول در جنگل وابسته به استقرار و تحول زادآوری طبیعی در آن است، بنابراین آینده یک جنگل طبیعی وابسته به وضعیت کنونی زادآوری آن دارد. در این تحقیق وضعیت استقرار زادآوری در دو روش تدریجی پناهی و تک گزینی در توده طبیعی راش مورد مطالعه قرار گرفت. جنگل مورد مطالعه در حوزه اداره منابع طبیعی شهرستان سیاهکل و در طرح جنگلداری شنرود است. این مطالعه در دو حوزه که یکی از آن ها در غالب روش پناهی و دیگری در غالب روش تک گزینی مورد بهره برداری قرار گرفت، با همدیگر مورد مقایسه قرار گرفتند. پس از شناسایی منطقه، ۱۵ حفره ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر مربعی در هر روش انتخاب شد. پس از شناسایی حفره و مشخص کردن مرکز آن، ۲۰ متر در چهار جهت اصلی حرکت کرده و یک پلات ۴۰۰ متر مربعی ایجاد کردیم و مشخصه های کمی (تعداد نهال، ارتفاع نهال، قطر نهال) نهال ها در هر حفره را مورد اندازه گیری قرار دادیم. آزمون استفاده شده در این مطالعه آزمون t-test بود. مقایسه فراوانی کل و نتایج آزمون انجام شده نشان داد که تعداد کل زادآوری در روش تدریجی پناهی بیشتر از روش تک گزینی می باشد و درصد زادآوری راش در روش تدریجی پناهی نسبت به روش تک گزینی بیشتر می باشد، یعنی جامعه خالص تری را نسبت به روش تک گزینی دارد. درصد زادآوری سایر گونه ها در روش تک گزینی نسبت به روش تدریجی پناهی بیشتر بود، یعنی زادآوری در روش تک گزینی آمیخته تر از روش تدریجی پناهی بوده، در مورد تعداد زادآوری دارای ارتفاع کوچک تر از ۱۳۰ cm تفاوت معنی داری بین دو روش مشاهده نشد ولی تعداد نهال دارای ارتفاع بیشتر از ۱۳۰ cm در روش تدریجی پناهی بیشتر از روش تک گزینی بود. تعداد نهال در طبقات قطری ۵/۱سانتی متری در هر دو روش حالت کم شونده دارد ولی شدت این کاهش، در روش تدریجی پناهی نسبت به روش تک گزینی بسیار کمتر بوده به طوری در روش تک گزینی تنها در دو طبقه قطری نهال مورد اندازه گیری قرار گرفت، ولی در روش تدریجی پناهی در هر ۴ طبقه قطری نهال دیده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.