بررسی تاثیر تجویز آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه بر فراوانی بیماری های التهابی لگن در زنان دریافت کننده IUD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تجویز آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه بر فراوانی بیماری های التهابی لگن در زنان دریافت کننده IUD دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تجویز آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه بر فراوانی بیماری های التهابی لگن در زنان دریافت کننده IUD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تجویز آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه بر فراوانی بیماری های التهابی لگن در زنان دریافت کننده IUD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تجویز آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه بر فراوانی بیماری های التهابی لگن در زنان دریافت کننده IUD :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۸

مقدمه: IUD یکی از موثرترین روش های پیش گیری از بارداری در دنیا می باشد. با وجود این، نگرانی از بروز عفونت های لگنی و عوارض دیگر IUD استفاده از آن را در پرده ابهام افکنده است. عده ای از محققین بر این عقیده هستند که استفاده از آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه قبل از جاگذاری IUD ممکن است خطر بروز عفونت های لگنی را کاهش دهد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر تجویز آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه بر فراوانی بیماری های لگن در زنان دریافت کننده IUD می باشد.روش کار: پژوهش حاضر یک مطالعه کارآزمایی بالینی است که در مراکز بهداشتی درمانی شهر اراک،‌ با نمونه گیری خوشه ای در پنج درمانگاه سطح شهر اراک بر روی ۵۰۰ زن مراجعه کننده به این مراکز که به طور تصادفی انتخاب شده بودند، صورت گرفت. نمونه ها در دو گروه با دریافت آنتی بیوتیک و بدون دریافت آنتی بیوتیک پیش گیرانه قرار داده شدند و بیست روز پس از جاگذاری IUD هر دو گروه از نظر بروز عفونت های لگنی تحت معاینه قرار گرفتند. اطلاعات به دست آمده با استفاده از آزمون من ویتنی و کای دو تجزیه و تحلیل گردید. نتایج: بر اساس یافته های حاصل از این پژوهش بین میانگین سن، میانگین بارداری ها، تعداد زایمان، بچه های زنده و سقط بین دو گروه مورد مطالعه اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد. یافته ها نشان داد در گروه دریافت کننده آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه، شیوع ۲.۱ PID درصد و در گروه کنترل ۱.۹ درصد بود که این اختلاف معنی دار نبود. هم چنین با وجود این که شیوع عفونت های واژینال در گروه کنترل بیشتراز گروه مورد بود اما این اختلاف نیز از نظر آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این پژوهش به نظر می رسد که مصرف آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه در میزان شیوع PID ناشی از جاگذاری IUD تاثیری ندارد و بهتر است با توجه به مضرات مصرف بی رویه آنتی بیوتیک به جای تجویز آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه، بر لزوم رعایت دقیق نکات استریل در حین جاگذاری IUD تاکید گردد.

کلید واژه: وسیله جلوگیری داخل رحمی، بیماری های التهابی لگن، عفونت های واژینال، آنتی بیوتیک درمانی پیش گیرانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.