بررسی تاثیر کشش (Halo Traction) بین دو عمل جراحی آزادسازی و فیوژن قدامی و خلفی ستون مهره ها در درمان اسکولیوز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر کشش (Halo Traction) بین دو عمل جراحی آزادسازی و فیوژن قدامی و خلفی ستون مهره ها در درمان اسکولیوز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر کشش (Halo Traction) بین دو عمل جراحی آزادسازی و فیوژن قدامی و خلفی ستون مهره ها در درمان اسکولیوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کشش (Halo Traction) بین دو عمل جراحی آزادسازی و فیوژن قدامی و خلفی ستون مهره ها در درمان اسکولیوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر کشش (Halo Traction) بین دو عمل جراحی آزادسازی و فیوژن قدامی و خلفی ستون مهره ها در درمان اسکولیوز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: اسکولیوز با انحنای جانبی ستون مهره ها در صفحه کرونال، با عوارض همچون مشکلات زیبایی، درد و علایم تنفسی، جراحی رایج و موثر [Anterior spinal release & fusion (ASF) + (PSF)] Posterior spinal fusion است. به نظر می رسد استفاده از کشش به منظور تثبیت ستون مهره ها، می تواند در اصلاح بیشتر اسکولیوز نقش داشته باشند. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر به کارگیری کشش بین دو مرحله ASF و PSF در اصلاح اسکولیوز انجام گرفت.روش بررسی: این مطالعه Randomized Controlled Clinical Trial بر روی ۱۲ فرد دارای اسکولیوز انجام گرفت. بیماران با اسکولیز به طور تصادفی در دو گروه قرار گرفتند. گروه A: شامل شش نفر که بین دو مرحله عمل جراحی ASF و PSF تحت کشش قرار نمی گرفتند و گروه B: شامل شش نفر که بین دو مرحله عمل جراحی ASF و PSF تحت کشش قرار می گرفتند. زاویه انحنای اصلی اسکولیوز در این بیماران قبل از جراحی، یک هفته پس از عمل ASF و یک سال بعد از عمل PSF مورد ارزیابی قرار می گرفت. داده ها توسط نرم افزار آماری SPSS ویراست ۱۳.۵ مورد آنالیز قرار گرفت.یافته ها: میانگین انحنای اصلی اولیه )قبل از جراحی( در دو گروه A و B به ترتیب ۹۰o(SD=18.70) و ۹۴.۱۷o(SD=28.18) بود. در حالی که یک سال پس از عمل PSF به ۵۱.۱۷o(SD=29.59) در گروه A و ۳۹.۱۷o(SD=23.11) و در گروه B رسید. بنابراین درصد اصلاح نهایی انحنا یکسال پس از عمل PSF در دو گروه A و B به ترتیب ۴۶.۵۸% (SD=20.31) و ۶۱.۳۲% (SD=14.02) بود. همچنین نتایج مطالعه نشان دهنده مقدار اصلاح بیشتر انحنا یک هفته پس از عمل ASF و نیز یک سال پس از عمل PSF در بیماران تحت کشش بود (P=0.012 و (P=0.022.نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان دهنده اصلاح بیشتر و قابل توجه زاویه انحنای اصلی اسکولیوز با به کارگیری کشش پوستی و اسکلتی بین دو مرحله ASF و PSF در بیماران است. ضمن آن که استفاده از این روش کشش با توجه به مدت زمان کوتاه تر نسبت به برخی مطالعات، عارضه چندانی نیز به دنبال نداشت.

کلید واژه: اسکولیوز، کشش، فیوژن و آزاد سازی قدامی ستون مهره ها، فیوژن خلفی ستون مهره ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.