جداسازی باکتری های نمک دوست نسبی مقاوم به تلوریت از مناطق مختلف ایران و اثر شوری و نمک های سلنیوم بر روی این مقاومت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی باکتری های نمک دوست نسبی مقاوم به تلوریت از مناطق مختلف ایران و اثر شوری و نمک های سلنیوم بر روی این مقاومت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی باکتری های نمک دوست نسبی مقاوم به تلوریت از مناطق مختلف ایران و اثر شوری و نمک های سلنیوم بر روی این مقاومت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی باکتری های نمک دوست نسبی مقاوم به تلوریت از مناطق مختلف ایران و اثر شوری و نمک های سلنیوم بر روی این مقاومت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی باکتری های نمک دوست نسبی مقاوم به تلوریت از مناطق مختلف ایران و اثر شوری و نمک های سلنیوم بر روی این مقاومت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط شناسی

تعداد صفحات :۱۰

میکروارگانیسم های نمک دوست نقش مهمی در تبدیل زیستی و یا پاکسازی زیستی ترکیبات سمی فلزی در محیط های طبیعی ایفا می کنند و شناسایی سویه های تحمل پذیر به غلظت های بالای این ترکیبات مرحله نخست در استفاده از این میکروارگانیسم ها در فرآیند های پاکسازی زیستی است. در این راستا در یکسری آزمایش های غربالگری تعداد ۹۰ سویه باکتریایی از محیط های مختلف (خاک های شور یا پرشور، آب های شور یا پرشور و پساب کارخانه ها) در ایران جدا گردید. در میان این سویه ها ۴۹ سویه نمک دوست نسبی و ۴۱ سویه تحمل کننده نمک بودند. مقاومت ذاتی این سویه ها نسبت به اکسی آنیون سمی پتاسیم تلوریت تعیین شد. میزان مقاومت این سویه ها بین ۰.۱ تا ۱۶ میلی مولار بود. روش رقت در آگار برای تعیین تحمل پذیری این باکتری ها نسبت به آکسی آنیون سمی مورد استفاده قرار گرفت. حداقل غلظت مهار کننده رشد (MIC) برای این اکسی آنیون سمی در دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و زمان گرماگذاری ۷ روز تعیین شد. بر اساس تعیین MIC، سویه CHWl (تحمل کننده نمک) و دو سویه QW5 و QW6 (نمک دوست نسبی) بالاترین مقاومت را نسبت به پتاسیم تلوریت نشان دادند که به ترتیب ۱۰, ۱۶ و ۱۲ میلی مولار بود. آثار شوری ۱۰, ۱, ۵ w/v NaCl) و ۱۵ درصد) و غلظت های مختلف نمک های سلنیوم ۷۵, ۵۰, ۲۵, ۲۰, ۱۰, ۵) و ۱۰۰ میلی مولار) روی سمیت تلوریت تعیین شد. با افزایش غلظت نمک سدیم کلراید از ۱ به ۱۰ درصد، میزان MIC تلوریت در سویه های نمک دوست نسبی QW5 و QW6 افزایش یافت در حالی که در سویه تحمل کننده CHWl میزان MIC کاهش یافت. هنگامی که پتاسیم تلوریت در ترکیب با سدیم سلنیت استفاده شد، در سویه های نمک دوست نسبی QW5 و QW6 میزان MIC تلوریت افزایش یافته در حالی که در سویه تحمل کننده CHWl میزان MIC تلوریت به شدت کاهش پیدا کرد.

کلید واژه: آکسی آنیون، پاکسازی زیستی، تلوریت، سلنیت، نمک دوست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.