نقد و بررسی نظام آموزش عالی علمی – کاربردی کشاورزی از نظر اشتغال: مطالعه موردی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقد و بررسی نظام آموزش عالی علمی – کاربردی کشاورزی از نظر اشتغال: مطالعه موردی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقد و بررسی نظام آموزش عالی علمی – کاربردی کشاورزی از نظر اشتغال: مطالعه موردی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقد و بررسی نظام آموزش عالی علمی – کاربردی کشاورزی از نظر اشتغال: مطالعه موردی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقد و بررسی نظام آموزش عالی علمی – کاربردی کشاورزی از نظر اشتغال: مطالعه موردی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی نتایج برنامه ریزی آموزشی وزارت جهاد کشاورزی که در دهه گذشته با اجرای دوره های عالی علمی – کاربردی رشته های کشاورزی پیاده شده است، وضعیت اشتغال دانش آموختگان ورودی سال های۱۳۷۵ تا ۱۳۸۱ مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان طی پژوهشی مورد مطالعه قرار گرفت. جامعه آماری فارغ التحصیلان تا سال ۱۳۸۱، ۹۴۲ نفر بوده و حجم نمونه آماری با استفاده از گروه نمونه و فرمول کوکران و فرمول تعدیل، ۲۶۹ نفر تعیین گردید. روش نمونه گیری، نمونه گیری تصادفی طبقه ای با تخصیص متناسب (Stratify random sampling with proportional allocation) بوده است. پرسشنامه تهیه شده از نظر روایی و اعتبار مورد تایید قرار گرفت و در چند نوبت از طریق پست برای فارغ التحصیلان ارسال گردید. داده های گردآوری شده بوسیله نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. یافته ها حاکی از آن است که در نمونه مورد مطالعه ۳۸% از دانش آموختگان جذب بازار کار شده اند و ۶۲% غیر شاغل هستند. با احتساب دانش آموختگانی که در حال انجام خدمت سربازی هستند ۴۳.۶% از کل دانش آموختگان تاکنون جذب بازار کار نشده اند. حدود ۴۴% شاغلین در بخش دولتی، ۴۳% در بخش خصوصی و ۱۳% در بخش خود اشتغالی فعالیت دارند. ۷۷.۵% از دانش آموختگان نمونه مورد مطالعه از کیفیت دوره تحصیل در حد زیاد و خیلی زیاد ابراز رضایت نموده اند. برخی تغییرات پیشنهادی برای بهبود کیفیت تحصیل در مجتمع عبارت از: افزایش مهارتهای علمی دوره ها، بهبود سطح علمی اساتید و مدرسین، تکیه بیشتر بر هدایت شخصی دانش آموختگان، و ایجاد بنگاه کاریابی در مجتمع می باشد.

کلید واژه: اشتغال، دانش آموختگان کشاورزی، علمی – کاربردی، سرنوشت شغلی، خراسان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.