تاثیر شکل پلت و آردی جیره های متداول بر عملکرد سویه گوشتی آرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شکل پلت و آردی جیره های متداول بر عملکرد سویه گوشتی آرین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شکل پلت و آردی جیره های متداول بر عملکرد سویه گوشتی آرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شکل پلت و آردی جیره های متداول بر عملکرد سویه گوشتی آرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شکل پلت و آردی جیره های متداول بر عملکرد سویه گوشتی آرین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۲

در این مطالعه به منظور بررسی تاثیر شکل فیزیکی جیره به صورت پلت شده و آردی بر عملکرد جوجه های گوشتی نر و ماده آرین، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل (۲ جنس × ۲ شکل جیره) به مدت ۴۹ روز اجرا شد. صفات مورد اندازه گیری شامل افزایش وزن بدن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذا، درصد تلفات، درصد چربی محوطه بطنی، درصد راندمان لاشه و درصد یکنواختی وزن افراد گله بودند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که مصرف جیره پلت شده بیشتر از آردی می باشد، در نتیجه افزایش وزن بیشتری با مصرف جیره پلت شده نسبت به جیره آردی به دست می آید. این موضوع موجب شد که ضریب تبدیل غذا در کل دوره برای جیره پلت شده بهتر از آردی باشد. همچنین نرها نسبت به ماده ها مصرف خوراک بیشتری داشته و در نتیجه افزایش وزن بیشتری نسبت به ماده ها به دست آوردند. بنابراین ضریب تبدیل غذا در نرها بهتر از ماده ها شد. علی رغم عملکرد بهتر حاصل از مصرف جیره پلت شده، نتایج حاصله نشان داد که میانگین های درصد تلفات، درصد راندمان لاشه و درصد یکنواختی وزن افراد گله با مصرف جیره آردی بهتر از جیره پلت شده می باشند.

کلید واژه: پلت، آردی، جوجه های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.