بررسی توصیفی انواع ضایعات سرطانی حنجره در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توصیفی انواع ضایعات سرطانی حنجره در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) تبریز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توصیفی انواع ضایعات سرطانی حنجره در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توصیفی انواع ضایعات سرطانی حنجره در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توصیفی انواع ضایعات سرطانی حنجره در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی (ره) تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۴

سابقه و هدف: تومورهای حنجره به طور کلی ناشایع بوده و حدودا ۲ درصد از سرطان های بدن مربوط به حنجره می باشند. تشخیص زودرس این ضایعات نتایج درمانی را بهبود می بخشد. بدلیل افزایش مصرف تنباکو و الکل، در سال های اخیر شیوع این بیماری در جهان افزایش پیدا کرده است. لذا با هدف بررسی فراوانی نسبی انواع تومورهای حنجره و تعیین خصوصیات سنی و جنسی مبتلایان به آن، این مطالعه انجام گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع مجموع موارد (Case series) می باشد. در این مطالعه تمامی گزارش های آسیب شناسی مربوط به بیماری های حنجره از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۰ در بیمارستان امام خمینی (ره) تبریز بررسی شد. نوع تومور، سن و جنس بیماران ثبت و با استفاده از شاخص های آماری توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: در گروه مورد مطالعه، ۷۰ مورد ضایعات نئوپلاستیک به شرح زیر دیده شد: ۴۴ مورد تومور بدخیم (۴۱ مورد کارسینوم سلول سنگفرشی، و یک مورد از ملانوم بدخیم، پاپیلری کارسینوما و آدنوکارسینوما)، ۲۴(۳۴.۳%) مورد تومورهای خوش خیم (۲۱ مورد پولیپ و ۳ مورد پاپیلوها) و ۲ (۲.۹%) مورد ضایعات پیش سرطانی (یک مورد کارسینوم درجا و یک مورد دیسپلازی در حد متوسط). ۶۶ نفر از بیماران (۸۹%) را مردان تشکیل می دادند. میانگین سنی کل بیماران ۵۸ سال بود، گروه سنی ۶۹-۶۰ سال بیشترین تعداد مبتلایان را تشکیل می دادند. نتیجه گیری: از آنجا که اغلب ضایعات نئوپلاستیک حنجره بدخیم بوده و در گروه سنی ۵۰-۷۰ و آنهم در مردان شیوع دارد، بنابراین توجه و دقت نظر در این گروه از بیماران که دارای فاکتورهای خطر احتمالی هستند جهت تشخیص به موقع و پیشگیری از عوارض بیشتر ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: آسیب شناسی، سرطان حنجره، کارسینوم سلول سنگفرشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.