بررسی شیوع آنمی فقر آهن در دانشجویان دانشکده پرستاری ارتش سال ۸۴-۱۳۸۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع آنمی فقر آهن در دانشجویان دانشکده پرستاری ارتش سال ۸۴-۱۳۸۳ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع آنمی فقر آهن در دانشجویان دانشکده پرستاری ارتش سال ۸۴-۱۳۸۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع آنمی فقر آهن در دانشجویان دانشکده پرستاری ارتش سال ۸۴-۱۳۸۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع آنمی فقر آهن در دانشجویان دانشکده پرستاری ارتش سال ۸۴-۱۳۸۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: کمبود آهن علت اصلی کم خونی در سراسر جهان است. آخرین بررسی ها در سال ۱۳۸۳ نشان داد حدود یک سوم زنان در سنین باروری (۴۹-۱۵) سال براساس شاخص ۵۰% دچار کم خونی می باشند. دختران (۱۹-۱۵) ساله بالاترین میزان شیوع کمبود آهن را داشتند. آمارهای حاصل از مطالعه کانانی و سن نشان داد که ۶۸.۸۱% از دختران ۱۱-۱۸ سال آنمی فقر آهن داشتند. در تحقیقی صورت گرفته در استرالیا در رنج سنی ۳۶-۱۲ سال نشان داد که ۶% افراد آنمی فقر آهن داشتند و ۹% در مرحله خون سازی با کمبود آهن بودند.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی تعداد نمونه ها ۱۱۳ نفر بودند که به علت خروج یکی از نمونه ها از مطالعه تعداد ۱۱۲ نفر شد. در ابتدا بوسیله پرسشنامه اطلاعات دموگرافیک جمع آوری شد سپس از نمونه های مورد نظر آزمایشات خونی شامل آهن سرم، ظرفیت باند شدن توتال آهن، هموگلوبین و فریتین به عمل آمد. داده ها با نرم افزار Spss تحلیل گردید.یافته ها: از تعداد نمونه های مورد پژوهش ۸۳ نفر دختر و ۲۹ نفر پسر بودند. بین مشخصات فردی و آنمی فقر آهن ارتباط معنی داری مشاهده شد. بین جنس و آنمی فقر آهن رابطه معنی درای مشاهده نشد. (P=0.736) بین تاهل و خوابگاهی بودن با آنمی فقر آهن نیز ارتباط معنی داری مشاهده نشد. (P=0.736) این تحقیق نشان داد که با فاصله اطمینان ۹۵%، ۱۶.۹% از نمونه های مورد پژوهش آنمی فقر آهن دارند که این آمار در دختران ۲۰.۵% و در پسران ۶.۸% است. و ۳۷% دانشجویان در معرض آنمی فقر آهن بودند.نتیجه گیری: با توجه به یافته های پژوهش آموزش لازم جهت بهبود وضعیت ضروری به نظر می رسد. همچنین مسوولین امر می توانند بر این اساس در بهبود وضعیت تغذیه اوامر لازم را صادر کنند. از طرفی می توان در هنگام گزینش دانشجویان نیز آزمایش های مربوط به آنمی فقرآهن را اضافه نمود تا در بدو ورود افراد در معرض خطر و مبتلا شناسایی و اقدامات لازم صورت گیرد.

کلید واژه: دانشجوی پرستاری، فقر آهن، کم خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.