مطالعه هیستولوژی بافت های غیرمجاز در کالباس های حرارت دیده با استفاده از زنگ آمیزی تری کروم ماسون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه هیستولوژی بافت های غیرمجاز در کالباس های حرارت دیده با استفاده از زنگ آمیزی تری کروم ماسون دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه هیستولوژی بافت های غیرمجاز در کالباس های حرارت دیده با استفاده از زنگ آمیزی تری کروم ماسون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه هیستولوژی بافت های غیرمجاز در کالباس های حرارت دیده با استفاده از زنگ آمیزی تری کروم ماسون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه هیستولوژی بافت های غیرمجاز در کالباس های حرارت دیده با استفاده از زنگ آمیزی تری کروم ماسون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

مطالعه ای برای ارزیابی روش رنگ آمیزی تری کروم ماسون در شناسایی بافتهای غیر مجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده انجام گرفت. به همین منظور نمونه های مختلفی از کالباس حرارت دیده در آزمایشگاه تهیه گردید که از نظر فرمولاسیون مشابه کالباسهای رایج در بازار فرآورده های گوشتی ایران باشند. در این نمونه ها از بافتهای غیر مجاز مانند سنگدان مرغ، پستان، ریه، بافتهای نرم سر و بافتهای داخل حفره شکمیاز جمله شکمبه، نگاری و هزارلا با نسبت مشخص ۲۰ درصد از گوشت لخم مصرفی یا ۱۰ درصد حجم کل نمونه به صورت مجزا و یا مخلوط استفاده شد. سپس نمونه برداری و آزمایش بافت شناسی با رنگ آمیزی تری کروم ماسون انجام گرفت. فتو میکروگرافهای تهیه شده از نمونه ها نشان دادند که علیرغم خرد شدن بافتها و انجام پروسه حرارتی در طول تولید، ساختمان میکروسکپی بافتهای غیر مجاز قابل تشخیص است و رنگ پذیری آنها تغییری پیدا نمیکند و اجزای ساختمانی هر بافت به خوبی رنگ گرفته است. نتایج مطالعه نشان داد که در این روش رنگ آمیزی به علت تباین رنگی که ایجاد میشود شناسایی رشته های کلاژن و تفکیک آنها از رشته های عضلانی بافتها در فرآورده های گوشتی حرارت دیده اسان است به طوریکه بافتهای عضلانی رنگ قرمز و رشته کلاژن رنگ سبز به خود میگیرند. این روش بافت شناسی برای تشخیص بافتهای غیرمجاز در نمونه هایی از کالباسهای حرارت دیده که احتمال تقلب می رود قابل توصیه است.

کلید واژه: کالباسهای حرارت دیده، بافتهای غیر مجاز، مطالعه هیستولوژی، تری کروم ماسون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.