شیوع اختلال استرس بعد از صدمه (PTSD) در پرسنل پایور و وظیفه در پادگانهای نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع اختلال استرس بعد از صدمه (PTSD) در پرسنل پایور و وظیفه در پادگانهای نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع اختلال استرس بعد از صدمه (PTSD) در پرسنل پایور و وظیفه در پادگانهای نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع اختلال استرس بعد از صدمه (PTSD) در پرسنل پایور و وظیفه در پادگانهای نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع اختلال استرس بعد از صدمه (PTSD) در پرسنل پایور و وظیفه در پادگانهای نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: اختلال استرس بعد از صدمه (PTSD: Post Traumatic Stress Disorder) در افراد با مواجهه ای که در آن ترس یا موقعیتی بدون کمک در تماس با وقوع حادثه و تلاش برای اجتناب از آن وجود دارد، ایجاد می شود. این علایم ممکن است از یک ماه بعد از واقعه شروع شده و بخشهای چشمگیری از زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد. این مطالعه با هدف تعیین شیوع PTSD در پرسنل پایور و وظیفه نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴ انجام گردید.مواد و روشها: این مطالعه مقطعی توصیفی بر روی ۳۵۵ نفر پرسنل پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پادگانهای شهر تهران که در سال ۱۳۸۴ مشغول به خدمت بودند؛ صورت گرفت. نمونه گیری از نوع تصادفی خوشه ای- طبقه ای می باشد و از هر طبقه که هر یک از پادگانهای شهر تهران است به تناسب جمعیت نمونه گیری شد. تشخیص PTSD بر اساس معیارهای DSM-IV-TR توسط روانپزشک صورت گرفت. داده های بدست آمده توسط نرم افزار SPSS11.5 مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین سنی نمونه ها ۲۰.۶۸ سال و میانگین مدت خدمت ایشان ۲۴ ماه بود. %۱۴.۹ از افراد مورد بررسی مبتلا به PTSD بودند و بیشترین علل ذکر شده از سوی پرسنل مبتلا به بیماری PTSD شامل تصادف (%۳۰.۲) و انفجار (%۹.۴) می باشد. مبتلایان به PTSD دارای میانگین سنی و میانگین مدت خدمت بالاتر بودند (P<0.05).نتیجه گیری: پرسنل مبتلا به بیماری %۱۴.۹ PTSD از کل افراد را تشکیل می دهند. کاهش مدت خدمت، افزایش استانداردهای ایمنی و مقررات و آموزش حرفه ای توصیه می گردد.

کلید واژه: اپیدمیولوژی، اختلال استرس بعد از صدمه، پرسنل نظامی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.