ارزیابی تاثیر کلوفیبرات خوراکی در هیپربیلی روبینمی غیرمستقیم غیرهمولیتیک نوزادان ترم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر کلوفیبرات خوراکی در هیپربیلی روبینمی غیرمستقیم غیرهمولیتیک نوزادان ترم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر کلوفیبرات خوراکی در هیپربیلی روبینمی غیرمستقیم غیرهمولیتیک نوزادان ترم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر کلوفیبرات خوراکی در هیپربیلی روبینمی غیرمستقیم غیرهمولیتیک نوزادان ترم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر کلوفیبرات خوراکی در هیپربیلی روبینمی غیرمستقیم غیرهمولیتیک نوزادان ترم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: زردی یکی از شایعترین مشکلات بالینی در دوره نوزادی است و افزایش شدید آن حتی در نوزادان ترم سالم ممکن است باعث ضایعات مغزی گردد. این مطالعه با هدف ارزیابی اثرات درمانی کلوفیبرات خوراکی در هایپربیلی روبینمی غیرمستقیم غیر همولیتیک نوزادان ترم انجام شد.مواد و روشها: این مطالعه کارآزمایی بالینی بر روی ۶۰ نوزاد ترم سالم با زردی غیر همولیتیک انجام شد. ۳۰ نوزاد (گروه شاهد) تنها فتوتراپی دریافت کردند و ۳۰ نوزاد دیگر (گروه مورد) با یک دوز تنهای کلوفیبرات خوراکی (۱۰۰mg/kg) همراه با فتوتراپی درمان شدند. دو گروه از نظر میانگین بیلی روبین توتال و غیرمستقیم پس از شروع درمان و مدت زمان بستری و نیاز به تعویض خون با هم مقایسه شدند. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: میزان کاهش بیلی روبین توتال و غیرمستقیم در بیماران دریافت کننده کلوفیبرات همراه فتوتراپی به طور معنی داری از نظر آماری بیشتر از بیماران دریافت کننده فتوتراپی به تنهایی بود (p<0.05). میانگین مدت زمان بستری از ۲.۹±۰.۹ روز در گروه کنترل به ۲.۲±۰.۶ روز در گروه مورد (درمان با کلوفیبرات) کاهش یافت (p=0.002). متوسط بیلی روبین توتال سرم در گروه درمان شده با کلوفیبرات کمتر از گروه کنترل بود. هیچ یک از نوزادان درگروه درمانی پس از ۴۸ ساعت نیاز به فتوتراپی نداشته ولی در گروه کنترل، ۹ نوزاد (۳۰%) پس از ۷۲ ساعت و ۲ نوزاد (%۶.۷) پس از ۹۶ ساعت نیاز به فتوتراپی داشتند. تفاوت آماری معنی داری بین دو گروه از نظر جنسیت، زمان شروع زردی و نیاز به تعویض خون وجود نداشت.نتیجه گیری: کلوفیبرات باعث کاهش آشکار بیلی روبین توتال و غیرمستقیم در نوزادان می شود. استفاده از این دارو بدون ایجاد عوارض جانبی باعث کوتاهتر شدن مدت زمان بستری و کاهش نیاز به فتوتراپی می شود.

کلید واژه: زردی، کلوفیبرات، نوزاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.