بررسی اثر حرارت بر مقاومت باکتریهای استافیلوکوکوس و اشریشیاکلی نسبت به آنتی بیوتیکها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر حرارت بر مقاومت باکتریهای استافیلوکوکوس و اشریشیاکلی نسبت به آنتی بیوتیکها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر حرارت بر مقاومت باکتریهای استافیلوکوکوس و اشریشیاکلی نسبت به آنتی بیوتیکها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر حرارت بر مقاومت باکتریهای استافیلوکوکوس و اشریشیاکلی نسبت به آنتی بیوتیکها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر حرارت بر مقاومت باکتریهای استافیلوکوکوس و اشریشیاکلی نسبت به آنتی بیوتیکها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: یکی از مسایل مهم در درمان بیماریهای عفونی، مقاومت باکتریهای پاتوژن نسبت به آنتی بیوتیکها است. یکی از راههای ایجاد مقاومت منشا پلاسمیدی است و از آنجاییکه بعضی پلاسمیدها سیستم رپلیکاسیون حساس به حرارت دارند و به وسیله رشد در حرارت غیر مجاز حذف می شوند، در این تحقیق تلاش گردیده که امکان دگرگونی مقاومت در باکتریهای عامل عفونت با استفاده از حرارت، مورد بررسی قرار گیرد.مواد و روشها: این مطالعه بصورت تجربی (مداخله ای) و نمونه گیری آسان انجام گرفت. پس از جمع آوری نمونه های میکروبی، تستهای مختلف جهت شناسایی کامل باکتریها انجام و برای هر نمونه ابتدا یک تست آنتی بیوگرام به طریقه دیسک دیفیوژن صورت گرفت و سپس باکتریها در محیط مایع برین هارت اینفیوژن (BHI) در حرارت ۴۳.۵oc به مدت ۲۴ ساعت انکوبه گردیدند و در مرحله بعد باکتری در محیط برین هارت اینفیوژن آگار در حرارت ۳۵oc به مدت ۲۴ ساعت اتو گذاری شد و در انتها آنتی بیوگرام ثانویه به روش دیسک دیفیوژن انجام و با نتایج اولیه مقایسه گردید و p<0.05 معنی دار تلقی گردید.یافته ها: در میان استافیلوکوکها، بیشترین تغییرات مقاومت نسبت به آنتی بیوتیکها مربوط به اگزاسیلین (%۱۱) بود (p<0.0001). در مورد ریفامپیسین هیچ تغییری مشاهده نگردید. در میان اشریشیا کلی بیشترین تغییرات مقاومت نسبت به آنتی بیوتیکها مربوط به آمپی سیلین (%۷) بود (p<0.0001)، اما نسبت به آنتی بیوتیکهای سفتریاکسون و سیپروفلوکساسین هیچ تغییری مشاهده نشده است.نتیجه گیری: حرارت می تواند باعث تغییر باکتریهای مورد مطالعه از حالت مقاوم به حساس یا نیمه حساس، نسبت به آنتی بیوتیک گردد.

کلید واژه: اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس، حرارت، مقاومت آنتی بیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.