تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی خام علوفـه مرتعی استان ایلام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی خام علوفـه مرتعی استان ایلام دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی خام علوفـه مرتعی استان ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی خام علوفـه مرتعی استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی خام علوفـه مرتعی استان ایلام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

این پژوهش به منظور تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی خام گیاهان مرتعی استان ایلام و تغییرات آنها در طی فصل رویش به مدت ۳ سال متوالی (۱۳۸۲-۱۳۷۹) در سطح مراتع استان اجرا گردید. ابتدا با توجه به وسعت مراتع در هر شهرستان تعداد ۳۱ روستا به روش تصادفی تعیین شد. در هر روستا به صورت تصادفی سه دامدار انتخاب و محدوده تقریبی مراتع آنها مشخص گردید و در فصل چرا به فواصل تقریبا یکسان چهار بار از مرتع هر دامدار نمونه برداری به عمل آمد. نمونه های مربوط به سه دامدار در هر روستا پس از خشک کردن با همدیگر مخلوط (هر نمونه شامل ۴۵ پلات و هر سال ۱۲۴ نمونه) و آسیاب شدند، ترکیبات شیمیایی و انرژی خام آنها با روش AOAC اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده های حاصله با استفاده از آزمایش فاکتوریل (دو فاکتور سال و مرحله نمونه برداری) در قالب طرح کاملا تصادفی صورت گرفت. میانگین ماده خشک، پروتئین خام، الیاف خام، خاکسترخام و چربی خام در سال اول، دوم و سوم اجرای طرح به ترتیب ۰۵/۹۴، ۸۰/۱۰، ۵۶/۲۸، ۷۷/۹، ۶۲/۱ و۴۰/۹۴، ۴۰/۱۳، ۵۲/۲۵، ۳۶/۱۰، ۷۸/۱ و۹۵/۳۱ ، ۱۳/۲۲، ۰۴/۲۵، ۱۰/۵۹، ۱/۸۱ درصد در ماده خشک بود. میانگین انرژی خام در سال اول، دوم وسوم به ترتیب ۴۰/۴۱۴۰، ۸۴/۴۰۶۴ و ۷۲/۴۰۸۹ کالری در گرم ماده خشک بود. میانگین ماده خشک، پروتئین خام، الیاف خام، خاکسترخام و چربی خام در مرحله اول ، دوم ، سوم و چهارم(سه سال اجرای طرح) به ترتیب ۶۱/۹۴، ۵۲/۱۸، ۵۵/۱۷، ۲۶/۱۳، ۷۳/۱ و ۹۴/۶۲، ۱۵/۳۴، ۲۳/۶۵، ۱۰/۸۰، ۱/۷۱ و ۶۲/۹۳، ۰۸/۱۰، ۱۰/۳۰، ۵۱/۸، ۸۰/۱ و ۵۰/۹۴،۵/۹۶، ۳۴/۱۹، ۸/۳۹،۱/۷۰ درصد در ماده خشک بود. اختلاف میانگین پروتئین خام، الیاف خام، خاکسترخام، چربی خام (۰.۰۱ (p< و انرژی خام (p<0.05) در سالهای مختلف اجرای طرح معنی دار بود. میانگین پروتئین خام، فیبرخام و خاکستر در مراحل مختلف نمونه برداری اختلاف معنی داری را نشان داد (p<0.01)، در حالیکه میانگین چربی خام و انرژی خام معنی دار نبود.

کلید واژه: ترکیبات شیمیایی، انرژی خام، علوفه، مرتع، ایلام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.