شیوع افسردگی پس از زایمان و ارتباط آن با رویدادهای استرس زای زندگی (کرمانشاه، ۱۳۸۴)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع افسردگی پس از زایمان و ارتباط آن با رویدادهای استرس زای زندگی (کرمانشاه، ۱۳۸۴) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع افسردگی پس از زایمان و ارتباط آن با رویدادهای استرس زای زندگی (کرمانشاه، ۱۳۸۴)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع افسردگی پس از زایمان و ارتباط آن با رویدادهای استرس زای زندگی (کرمانشاه، ۱۳۸۴)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع افسردگی پس از زایمان و ارتباط آن با رویدادهای استرس زای زندگی (کرمانشاه، ۱۳۸۴) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۶

سابقه و هدف: اختلالات خلقی از جمله افسردگی شایع ترین و مهم ترین اختلالات روانی در دوره بعد از زایمان می باشند و رویدادهای استرس زای زندگی که در طول حاملگی یا نزدیک به زمان زایمان رخ می دهند، احتمال افسردگی پس از زایمان را افزایش می دهند. این رویدادها توانایی بالقوه ای برای تغییرات شیوه زندگی دارند و با بیماری های جسمی و اختلالات روانی نظیر افسردگی در ارتباط هستند. مطالعات بسیاری از جمله مطالعات هولمز و راهه نشان داده اند که بین فراوانی و شدت این رویدادها و احتمال وقوع بیماری ها در آینده نزدیک ارتباط وجود دارد، بنابراین پژوهش حاضر با هدف بررسی شیوع افسردگی پس از زایمان و ارتباط آن با رویدادهای استرس زای زندگی انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه به روش مقطعی روی ۹۷۵ زن که از ۷ آبان تا ۱۶ آذرماه ۱۳۸۴ به مراکز بهداشتی درمانی شهر کرمانشاه مراجعه کرده بودند، انجام گرفت. ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه افسردگی پس از زایمان ادینبورگ (EPDS ) و مقیاس درجه بندی سازگاری مجدد اجتماعی (SRRS ) بود. اطلاعات به روش مصاحبه با زنان مورد پژوهش جمع آوری گردید. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی، آزمون های کای دو، فیشر و آنالیز رگرسیون لجستیک استفاده شد.یافته ها: یافته ها نشان داد که ۱۷.۵ درصد از افراد مورد مطالعه افسردگی داشتند. همچنین نتایج حاکی از آن بود که از بین رویدادهای استرس زا، تغییر قابل ملاحظه تعداد بگومگو با همسر (P<0.001)، مشکلات با خانواده همسر(P=0.001)، آغاز یا پایان یک دوره تحصیلی (P=0.015)، تغییر محل سکونت (P=0.017)، جدایی زوجین (P=0.026)، از دست دادن ملکی که در گرو بوده است (P=0.037) و تغییر ساعات خواب (P=0.049) بیشترین ارتباط را با افسردگی پس از زایمان داشتند. همچنین در این مطالعه بین تعداد و شدت رویدادهای استرس زای زندگی و افسردگی پس از زایمان ارتباط معنادار یافت شد (P<0.001).بحث: با توجه به شیوع نسبتا بالای افسردگی پس از زایمان و ارتباط آن با رویدادهای استرس زا زندگی پیشنهاد می شود که به بهداشت روانی زنان توجه بیشتری شود و در این خصوص برنامه های آموزشی و حمایتی و شیوه های مقابله با افسردگی و استرس در دوران بارداری و پس از زایمان مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: رویدادهای استرس زای زندگی، افسردگی پس از زایمان، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.