اثر هشت نوع پایه مرکبات بر عمر نگهداری میوه گریپ فروت رقم های مارش و رابی رد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر هشت نوع پایه مرکبات بر عمر نگهداری میوه گریپ فروت رقم های مارش و رابی رد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر هشت نوع پایه مرکبات بر عمر نگهداری میوه گریپ فروت رقم های مارش و رابی رد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر هشت نوع پایه مرکبات بر عمر نگهداری میوه گریپ فروت رقم های مارش و رابی رد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر هشت نوع پایه مرکبات بر عمر نگهداری میوه گریپ فروت رقم های مارش و رابی رد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

تاثیر هشت نوع پایه مرکبات بر کیفیت میوه پس از برداشت و عمر نگهداری دو رقم گریپ فروت به نامهای مارش (سفید) و رابی رد (قرمز) به مدت ۵ ماه در سردخانه در دمای ۱۰ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۵ درصد برای میوه های تولیدی از درختان ۱۲ ساله، مورد بررسی قرار گرفت. میوه های گریپ فروت که بر روی پایه های: کلئوپاترا، کاریز سیترنج، ترویر سیترنج، سوینگل سیترملو، نارنج معمولی، ولکامرا لمون، آمبلیکارپا و نارنگی کینگ، پیوند شده بود در مرکز تحقیقات کشاورزی دزفول (صفی آباد) مورد آزمایش قرار گرفتند. تاثیر رقم، پایه و اثر متقابل بین آنها بر عمر نگهداری میوه بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی، مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که پایه بطور معنی داری بر عمر نگهداری میوه پس از برداشت موثر است و بیشتر شاخص های اندازه گیری شده طی مدت نگهداری در انبار تحت تاثیر پایه قرار دارند. بدون توجه به تاثیر پایه، رقم تاثیر زیادی بر عمر نگهداری نداشته و تقریبا هر دو رقم مورد آزمایش تغییرات یکسانی نشان داده و در بیشتر موارد اختلافات بین دو رقم از نظر آماری معنی دار نبود. پس از پنج ماه نگهداری میوه در دمای ۱۰oC در سردخانه، درصد فساد میوه در میوه های پیوند شده بر پایه نارنگی کینگ بسیار زیاد ( ۵ درصد) ولی کمترین فساد در میوه های تولیدی از هر دو رقم بر روی پایه ولکامرا (۰.۸۵ درصد) اندازه گیری شد. درصد کاهش وزن میوه پس از ۵ ماه نگهداری در سردخانه در میوه های پیوندی روی پایه کلئوپاترا ۱۵ درصد (بالاترین) و کمترین کاهش وزن در میوه های پیوندی از پایه ولکامرا (۶ درصد)، اندازه گیری شد. در پایان مدت نگهداری در انبار، درصد کاهش در سایر شاخص های کیفی میوه از قبیل: حجم عصاره، کل مواد جامد قابل حل، اسید قابل سنجش و ویتامین C در میوه های حاصل از پایه ولکامرا، بسیار کم در مقایسه با سایر پایه ها، اندازه گیری شد.

کلید واژه: پایه، عمر انبارمانی، گریپ فروت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.