بررسی فیتوشیمیایی اسانس (Cymbopogon parkeri Stapf) و فعالیت بیولوژیکی آن بر روی برخی قارچهای بیماریزای گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فیتوشیمیایی اسانس (Cymbopogon parkeri Stapf) و فعالیت بیولوژیکی آن بر روی برخی قارچهای بیماریزای گیاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فیتوشیمیایی اسانس (Cymbopogon parkeri Stapf) و فعالیت بیولوژیکی آن بر روی برخی قارچهای بیماریزای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فیتوشیمیایی اسانس (Cymbopogon parkeri Stapf) و فعالیت بیولوژیکی آن بر روی برخی قارچهای بیماریزای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فیتوشیمیایی اسانس (Cymbopogon parkeri Stapf) و فعالیت بیولوژیکی آن بر روی برخی قارچهای بیماریزای گیاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

جنس Cymbopogon از جمله گیاهان معطر متعلق به خانواده گندمیان می باشد که ترکیبات موجود در اسانس گونه های مختلف آن بطور وسیعی در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین برخی از این ترکیبات دارای فعالیت بیولوژیکی قابل توجه می باشند. در این مطالعه پس از استخراج اسانس اندام هوایی گونه C. parkeri از رویشگاه دهبکری جیرفت و نمونه های کشت شده همین رویشگاه در باغ گیاهان دارویی زردبند واقع در شمال تهران ترکیبات اسانس بوسیله کروماتوگرافی گازی – طیف سنج جرمی مورد آنالیز و شناسایی قرار گرفتند. همچنین فعالیت ضد قارچی اسانس نمونه رویشگاهی روی سه گونه قارچ بیماریزای گیاهی شامل Pyricularia oryzae، Rhizoctonia solani و Fusarium oxysporum در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد ده اسانس استخراج شده در نمونه حاصل از رویشگاه طبیعی ۲.۴۶ درصد و در نمونه کشت شده ۰.۹۵ درصد وزنی / وزنی می باشد. با آنالیز کمی و کیفی اجزای متشکله اسانس نمونه ها، ده ترکیب مورد شناسایی قرار گرفتند که این ده ترکیب بیش از ۹۹ درصد مقدار اسانس را تشکیل می دهند. از بین ترکیبات شناسایی شده ترکیب پیپریتون در هر دو نمونه طبیعی و زراعی (به ترتیب ۸۲.۹۶% و ۸۷.۵۹ ) بعنوان جزء غالب تشکیل دهنده اسانس شناخته شد. نتایج حاصل از بررسی خاصیت ضد قارچی غلظت های مختلف اسانس نشان داد اسانس این گیاه اثر بازدارندگی (قارچ ایستایی) بر رشد قارچ های مورد بررسی داشته و غلظت ۶۰۰ پی پی ام صد درصد از رشد تمام قارچهای آزمایشی جلوگیری کرده است.

کلید واژه: اسانس، پیپریتون، قارچ ایستایی، کروماتوگرافی گازی– طیف سنج جرمی، Cymbopogon parkeri

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.