مقایسه لوله حنجره‌ای یک بار مصرف (LTD) و لوله حنجره ای چنــد بار مصرف (LTR) در اعمال جراحی سرپایی تحت بیهوشی عمومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه لوله حنجره‌ای یک بار مصرف (LTD) و لوله حنجره ای چنــد بار مصرف (LTR) در اعمال جراحی سرپایی تحت بیهوشی عمومی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه لوله حنجره‌ای یک بار مصرف (LTD) و لوله حنجره ای چنــد بار مصرف (LTR) در اعمال جراحی سرپایی تحت بیهوشی عمومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه لوله حنجره‌ای یک بار مصرف (LTD) و لوله حنجره ای چنــد بار مصرف (LTR) در اعمال جراحی سرپایی تحت بیهوشی عمومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه لوله حنجره‌ای یک بار مصرف (LTD) و لوله حنجره ای چنــد بار مصرف (LTR) در اعمال جراحی سرپایی تحت بیهوشی عمومی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۸

مقدمه: لوله حنجره‌ای یک بار مصرف ((LTD و لوله حنجره ای چند بار مصرف (LTR) دو ابزار معرفی شده جهت نگهداری راه هوایی طی تهویه کنترل شده در طول بیهوشی عمومی هستند. هدف از این پژوهش مقایسه کارایی LTD و LTR در ایجاد و حفظ راه هوایی ایمن می‌باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه ۱۰۰ نفر بیمار در فاصله سنی ۶۵- ۱۵ سال که تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند به صورت تصادفی انتخاب و از لحاظ وضعیت بیماری بر اساس درجه ASA به درجات یک، دو و سه تقسیم بندی شدند. به طور تصادفی جهت پنجاه نفر از LTD و پنجاه نفر دیگر از LTR استفاده شد. بعد از القاء بیهوشی این دو وسیله برای هر یک از گروهها جاگذاری شدند و راحتی جاگذاری، کیفیت فشار راه هوایی، تغییرات فشار داخل کاف، دید فیبراپتیک و عوارض حلقی پس از عمل بررسی شدند. داده‌های ناپارامتری با u-test و داده‌ های پارامتری با t-test ارزیابی شدند. یافته های پژوهش: میزان موفقیت جاگذاری دو وسیله در اولین و دومین اقدام به لوله‌گذاری در هر دو گروه مقایسه شد که در گروه LTD در بار اول۹۰ درصد و در بار دوم ۹۸ درصد و در گروه LTR در بار اول ۹۶ درصد و در بار دوم ۹۶ درصد بدست آمد. از زمان اقدام به لوله‌ گذاری تا تثبیت لوله پس از اطمینان از امکان تهویه کافی، به ترتیب ۲/۲ ۹±/۵۰ ثانیه و ۵/۲ ۴۷± ثانیه برای LTD وLTR طول کشید. عوارض حلقی در هر دو گروه شیوع یکسانی داشت.نتیجه‌گیری نهایی: هر دو وسیله می‌توانند راه هوایی ایمن ایجاد کنند. هر دو وسیله کارایی بالینی مشابه دارند و جاگذاری آنها راحت است.

کلید واژه: لوله حنجره ای، راه هوایی، بیهوشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.